Trailer bez gameplay záběrů láká na Test Drive Unlimited Solar Crown
i Zdroj: Hrej.cz
Test Drive Unlimited Solar Crown Novinka Trailer bez gameplay záběrů láká na Test Drive Unlimited Solar Crown

Trailer bez gameplay záběrů láká na Test Drive Unlimited Solar Crown

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

21. 4. 2021 16:18 1

Žánr závodních arkád v otevřeném světě už několik let velmi úspěšně opanuje série Forza Horizon, čas od času vyzvaná kultovními Need for Speed. Do hry se ale po letech vrací i letitá série Test Drive. Tu naposledy pohřbili Sligthly Mad Studios (autoři Project Cars) s Test Drive: Ferrari Racing Legends v roce 2012, nepovedeným závodům ale předcházely poměrně oblíbené dva díly podsérie Test Drive Unlimited. Právě na ně hodlá navázat Nacon a studio KT Racing (jinak známé jako Kylotonn) s pokračováním nazvaným Solar Crown.

Reklama

  • Nacon a Kylotonn odhalují Test Drive Unlimited Solar Crown
  • Trailer neukazuje gameplay záběry
  • Dočkáme se ale řady supersportů v exotické lokalitě
  • Hra vyjde i na Switch

Autoři už před pár dny lákali na oficiální oznámení, to přišlo dnes. Odhalující trailer asi zklame všechny hráče, kteří se těšili na záběry přímo z hraní. Jde o předrenderovaný filmeček který naznačuje, o co ve hře vlastně půjde.

Závodění se zřejmě bude točit kolem sázek. Do jackpotů samozřejmě budou padat peníze, tím nejzajímavějším jsou ale klíče od drahých sporťáků. Záběry napovídají, že se dočkáme minimálně britského dvojlístku Range Rover SVR a Aston Martin DB11. Pohled do sbírky klíčů také napovídá, že uvidíme hypersporty rodiny Bugatti (pravděpodobně Chiron), Mercedes AMG GT R, Lamborghini Aventador nebo Bentley Continental GT. 

Přímo ve hře se máme opět dočkat arkádového ježdění v otevřeném světě, který by měl tvořit exotický ostrov, zachycující nějakou skutečnou lokalitu v měřítku 1:1. Připomínáme že první díl vzal hráče na havajský ostrov Oahu, v druhém jsme se projeli po španělské Ibize. Ani přibližné datum vydání zatím neznáme, podrobnosti se ale prý dozvíme během července. Zajímavostí je, že se dočkáme i verze pro Switch, kde je zatím o závodní hry, obzvláště ty se skutečnými auty v otevřeném světě, velká nouze. Vedle toho se Test Drive Unlimited Solar Crown podívá i na Stadii, PC, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 a PlayStation 5.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama