Top Gun DLC pro Microsoft Flight Simulator se odkládá spolu s filmem
i Zdroj: Hrej.cz
Microsoft Flight Simulator Novinka Top Gun DLC pro Microsoft Flight Simulator se odkládá spolu s filmem

Top Gun DLC pro Microsoft Flight Simulator se odkládá spolu s filmem

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

5. 9. 2021 11:30 1

Bezplatné rozšíření s licencí Top Gunu, představené studiem Asobo na veletrhu E3 ve spolupráci s filmovou společností Paramount, mění datum vydání ke shodě s novou premiérou chystaného filmu. Jelikož se snímek Top Gun: Maverick vlivem opakovaného odkladu neobjeví na velkém plátně dříve než v létě 2022, bude zmíněné DLC následovat stejný osud.

Reklama

  • Vývojáři Microsoft Flight Simulator odkládají chystané rozšíření Top Gun: Maverick
  • Důvodem je další odklad filmu, na nějž je rozšíření navázáno

Vzájemné napojení obou produktů znamená, že se k oběma dostaneme nejdříve 27. května 2022. Rozšíření s filmovou licencí umožní usednout do kokpitu vojenského stíhače F-18, stejně jako vyzkoušet další část obsahu, jež se snímkem bude inspirovat. Kvůli vzdálené premiéře a nutnosti zachovat licenční ujednání, nemůžou nicméně vývojáři ze studia Asobo prozradit nic konkrétnějšího.

Rozšíření Top Gun: Maverick dorazí formou bezplatného updatu do všech verzí, kde se Microsoft Flight Simulator nachází. Ochuzeni tudíž nebudou hráči na PC, ani majitelé Xboxu, a to včetně uživatelů hrajících prostřednictvím Game Passu. Vedle filmového crossoveru hru taktéž čeká 7. září zkrášlení středoevropských zemí a průběhem podzimu i přidání kompetitivního multiplayeru a dvojice nových letounů

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama