Tom Henderson prozradil, co skrývají sběratelské edice God of War Ragnarök
i Zdroj: PlayStation
God of War Ragnarök Novinka Tom Henderson prozradil, co skrývají sběratelské edice God of War Ragnarök

Tom Henderson prozradil, co skrývají sběratelské edice God of War Ragnarök

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

1. 7. 2022 09:23

Pokud jste během včerejšího dne vyhlíželi novinky spojené s God of War Ragnarök, patrně jste večer usínali s jistým zklamáním. Spekulace se tentokrát nepotvrdily, Sony nakonec nic konkrétního neprozradila. Insideři nyní tvrdí, že bylo oznámení pozdrženo na poslední chvíli.

Reklama

  • Insider vysvětluje, proč Sony odložila oznámení termínu vydání dalšího God of War
  • Speciální edice obsahuje kladivo Mjölnir, mapu, odznáčky a další bonusové předměty

S vysvětlením celé situace opět přispěchal Tom Henderson. V článku magazínu Exputer tvrdí, že Sony skutečně plánovala oznámit termín vydání, k tomu také chystala odhalení sběratelských edic. Na poslední chvíli ale zařadila zpátečku, článek na oficiálním PlayStation blogu byl z neznámého důvodu pozdržen. Zůstalo tedy pouze u apelu ze strany Cory Balroga, o němž jsme informovali včera. Krátce po zveřejnění příspěvku kreativního ředitele týmu Santa Monica Studio došlo k updatu stránky s hrou v rámci PlayStation Storu, což potvrzuje profil PlayStation Game Size.

Kolem God of War Ragnarök poletují další spekulace, Cory Barlog prosí o trpělivost
i Zdroj: PlayStation

Kolem God of War Ragnarök poletují další spekulace, Cory Barlog prosí o trpělivost

Bůh války se v posledních dnech čím dál častěji stává terčem všemožných spekulací, které napovídají, že by autoři v brzké…

30. 6. 2022 08:00

Henderson dodává, že součástí příspěvku mělo být i ujištění, že vývoj pokračuje podle plánu, údajně se objevil i příslib gameplay ukázky, která má být uvolněna později. Insider si dovolil zaspekulovat, proč Sony na poslední chvíli dupla na brzdy. Sám doufá, že se společnost rozhodla připravit speciální prezentaci State of Play zaměřenou pouze na God of War, právě zde by mohly být odprezentovány čerstvé záběry ze hry.

To ale není vše. Henderson se rozhodl zveřejnit informace o zmíněných sběratelských edicích. Jotnar Edition dle jeho informací obsahuje hru a k tomu kladivo Mjölnir, jímž se ohání Thor (v měřítku 1:1). Collectors Edition pak obsahuje to samé a navíc nějaké ty odznáčky, mapu světa a další bonusové předměty. Na oficiální představení si však budeme muset počkat.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama