Tiny Tina’s Wonderlands překonaly očekávání, Take-Two chce vybudovat velkou značku
i Zdroj: Gearbox / Take-Two
Byznys Tiny Tina’s Wonderlands Novinka Tiny Tina’s Wonderlands překonaly očekávání, Take-Two chce vybudovat velkou značku

Tiny Tina’s Wonderlands překonaly očekávání, Take-Two chce vybudovat velkou značku

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

17. 5. 2022 09:58

Ředitel společnosti Take-Two Strauss Zelnick si v rozhovoru s investory u příležitosti odhalení finančních výsledků za poslední fiskální rok pochvaloval výsledky Tiny Tina's Wonderlands. Spin-off série Borderlands si prý vedl nad očekávání dobře a do dalších let se počítá s budováním značky.

Reklama

  • Tiny Tina’s Wonderlands se prodávaly nad očekávání Take-Two
  • Značka má velkou budoucnost

Dle Zelnicka je Tiny Tina’s interně považován za jeden z nejsilnějších startů značky Take-Two za poslední léta. Zajímavé je, že přes 40 % zájemců o Tiny Tina’s nikdy předtím nehrálo žádné Borderlands, novince se tedy povedlo zaujmout další skupinu hráčů.

Prodejně se praštěné dobrodružství řadí po bok WWE 2K22 a Red Dead Redemption 2. Firma se netají tím, že má hra i jako značka velký potenciál. Autoři Borderlands, studio Gearbox, po úspěšném startu prodeje koupili spolupracující vývojáře Lost Boys Interactive a zřejmě nás do budoucna čeká další pořádný nášup akce.

V naší recenzi Zdeněk Tiny Tina's Wonderlands velmi nadprůměrnou osmičkou a pochvaloval si zasazení, humor, hratelnost i obsahovou nabídku. Výhrady měl hlavně k technické stránce hry.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama