The Settlers žijí! Ubisoft odhalil nový název i datum vydání po zpackaném beta testování
i Zdroj: Ubisoft
Novinka The Settlers žijí! Ubisoft odhalil nový název i datum vydání po zpackaném beta testování

The Settlers žijí! Ubisoft odhalil nový název i datum vydání po zpackaném beta testování

Radek Raudenský

Radek Raudenský

29. 11. 2022 10:48

Ubisoft v tuto chvíli pracuje na několika projektech z celé řady žánrů. Jedním z nich je také pokračování série The Settlers, kterou studio už několikrát odkládalo. Vůbec poprvé jsme se hry měli dočkat v roce 2019, bohužel ani rok následující nebyl tím finálním a Ubisoft nakonec raději vůbec neprozradil, kdy se hry máme dočkat.

Reklama

  • Ubisoft odhalil nové informace k The Settlers
  • The Settlers: New Allies vyjde 17. února

To se ale mění. Francouzský vydavatel vydal nové video, které slouží jako vývojářský deníček. Zde se dozvídáme třeba nový název The Settlers: New Allies, nebo nové datum vydání stanovené na 17. února příštího roku. Jde tak téměř o roční odklad vůči letošnímu vydání do uzavřeného beta testování, které nedopadlo vůbec pozitivně.

Co se videa týče, kreativní ředitel Christian Hagedorn zde představuje změny, na kterých studio v letošním roce pracovalo, a které se týkají celé řady funkcí a vlastností hry. Rozšířila se nabídka zpracování surovin, zlepšila se plynulost hry, ochrana proti útoku na začátku hry a třeba pomoc spojencům. Vylepšilo se také UI a UX, přidaly se dodatečné mapy a modifikátory. Snad se tedy podaří The Settlers: New Allies konečně dostat na finální cestu. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama