The Settlers vyjdou už v březnu. Ubisoft přináší gameplay trailer a pozvánku do bety
i Zdroj: Hrej.cz
The Settlers (2022) Novinka The Settlers vyjdou už v březnu. Ubisoft přináší gameplay trailer a pozvánku do bety

The Settlers vyjdou už v březnu. Ubisoft přináší gameplay trailer a pozvánku do bety

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

14. 1. 2022 13:42

Koncem minulého roku Ubisoft avizoval, že se brzy dočkáme bližších informací k novým Settlers. S nimi přispěchal právě dnes, přičemž zároveň potvrdil konkrétní termín vydání.

Reklama

  • The Settlers vyjdou 17. března
  • Oznámení doprovází gameplay trailer
  • Brzy bude spuštěn betatest

The Settlers Ubisoft slibuje už od roku 2018. Původně bylo v plánu hru vydat o rok později, pak ovšem následovala série odkladů, vývoj se nepříjemně protáhl. Čas ale nakonec vše zahojí, což snad platí i pro kvality rebootu.

Ubisoft si nelámal hlavu s vymýšlením originálního názvu, reboot nedoprovází žádný podtitul. The Settlers spoléhají na tradiční hratelnost založenou na těžbě, budování, průzkumu a dobývání dalšího území. Připraveny jsou tři nové frakce - Elari, Maru a Jorn, každá se vyznačuje jiným herním stylem. Rozmanité by měly být i dostupné lokace, hráči se mohou těšit na starodávné ruiny, mokřady i neprostupné lesy. 

Kromě příběhové kampaně lze naběhnout i do multiplayeru, kde se najde prostor až pro osm hráčů. Ukázka slibuje oslňující grafiku a detailní animace, což zajišťuje engine Snowdrop. 

Pojďme si tedy říct, kdy hra vyjde. Ubisoft stanovil termín 17. března, ještě předtím se ale uskuteční uzavřená beta (od 20. do 24. ledna), do níž se taktéž můžete zapojit. Stačí navštívit oficiální stránky a provést registraci. The Settlers můžete pořídit skrze platformu Ubisoft Connect, hra zamíří také do obchodu Epic Games Store.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama