The Quarry nabídne 186 různých konců, scénář má přes tisíc stran
i Zdroj: Supermassive Games
The Quarry Novinka The Quarry nabídne 186 různých konců, scénář má přes tisíc stran

The Quarry nabídne 186 různých konců, scénář má přes tisíc stran

Radek Raudenský

Radek Raudenský

27. 4. 2022 14:34

Nedávno oznámené The Quarry od Supermassive Games bude silně záviset na hráčské interakci se hrou. Příběhová premisa je velice jednoduchá, vývojáři cílí především na neustále přehrávání hry a objevování nových konců – a že jich bude.

Reklama

  • Režišér hry The Quarry Will Byles prozradil detaily o svém projektu
  • Hra má 186 různých konců
  • Celý scénář pak má přes tisíc stran

V rozhovoru pro IGN režisér hry Will Byles prozradil, že scénář titulu je naprosto masivní. „Herci jsou zvyklý na stostránkový scénář pro nějaký film. Ale scénář pro tuhle hru má přes tisíc stránek. Někteří herci byli poměrně vystrašení. Každý den musíme natočit přes padesát stránek,“ prozrazuje Byles.

Režisér také prozradil, že natáčení není nic jednoduchého. Jakmile se dotočí jedna scéna, musí se herci vracet zpět v příběhu a mnoho scén opakovat, a to v návaznost na to, jakou cestu si hráč vybere. Každá z devíti postav má mít svůj vlastní unikátní příběh, přičemž jejich větvení je opravdu komplexní a stává se z toho rozsáhlý matematický „problém“.

Ve výsledku má hra celkem 186 různých konců, vše záleží na vašich rozhodnutích a postavě, kterou právě ovládáte. Hodně záleží nejen na velkých rozhodnutích, ale taktéž na těch malých, která v jednu chvíli ovlivní „pouze“ váš vztah s někým, ve výsledku jde ale o další cestu, kterou vaše postava tvoří. I když se to tedy nezdá, hra je opravdu příběhový kolos

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama