The Outlast Trials se od předchůdců kromě kooperace odliší i příklonem k seriálové produkci
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The Outlast Trials se od předchůdců kromě kooperace odliší i příklonem k seriálové produkci

The Outlast Trials se od předchůdců kromě kooperace odliší i příklonem k seriálové produkci

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

4. 9. 2021 09:05

Hororová kulisa sanatoria a později i neutěšeného prostředí arizonské pouště se v podání studia Red Barrels už příští rok dočká dalšího dílu Outlastu s podtitulem Trials. Jeho vydání, jež se po předloňském odhalení jevilo jako pouhá sázka na popularitu kooperativního hraní, se ovšem od singleplayerově laděných předchůdců plánuje odlišit i jinak.

Reklama

  • Nástupce série Outlast se mimo přidání kooperace odliší i stylem vyprávění
  • Více než dříve bude důraz kladen na seriálové ztvárnění kampaně

The Outlast Trials podle spoluzakladatele studia, Philippeho Morina, svou formou více odpovídá seriálové tvorbě než hororovému filmu ve stylu předchozích her. Jeho konkrétní slova, která předešlé vyjádření nerozvádí, hovoří dále o tom, že naše honba za svobodou bude taktéž podstatně delší, než jak tomu bylo dříve. Ať už se tedy přikloníme ke společnému kooperativnímu průchodu, či si kampaň raději protrpíme sami, zlovolností korporace Murkoff potkáme opět více než dost. 

Co se sdělení o příklonu k seriálu týče, to lze ve spojení s rostoucí délkou vykládat jako potenciální příklon k epizodickému stylu vyprávění, či struktuře příběhových předělů, na které jsme u seriálů zvyklí.

Jelikož navíc doba o poměrně pokročila, prošla série i další podstatnou evolucí. Namísto dosavadního Unreal Enginu 3, kterého využívala jak předchozí dvojice her, tak samostatné rozšíření Whistleblower, bude nejnovější nástupce poháněn generací čtvrtou. K využití jeho plného potenciálu před vydáním v dopomůže studiu pak především zdvojnásobení týmu, k němuž došlo od vydání bezmála pět let starého Outlastu 2.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama