The Lord of the Rings: Gollum vyjde někdy kolem léta letošního roku, nejpozději v září
i Zdroj: Daedalic Entertainment
The Lord of the Rings: Gollum Novinka The Lord of the Rings: Gollum vyjde někdy kolem léta letošního roku, nejpozději v září

The Lord of the Rings: Gollum vyjde někdy kolem léta letošního roku, nejpozději v září

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

24. 1. 2023 19:00

Přestože naše kalendáře již správně ukazují, že došlo k úspěšnému zahájení nového roku, a tedy i přehodnocení toho, jak se věci mají, některé aspekty zkrátka zůstávají stejné – např. The Lord of the Rings: Gollum. Titul studia Daedalic, jež si bere na paškál Pána prstenů, měl ostatně historii, která budí pozornost. Podle předposledních informací měl dorazit už loni, nicméně jak později vyšlo najevo, adventura se o měsíce zpozdila, aby autorům dodala čas na další úpravu. Nyní, když těchto měsíců uplynulo už několik, přichází čas na upřesnění, jak se to se hrou bude vlastně mít.

Reklama

  • The Lord of the Rings: Gollum má podle aktuálního plánu vývojářů vyjít mezi startem dubna a koncem září tohoto roku
  • Na informaci ukazuje finanční zpráva herního vydavatelství Nacon

V nejnovější finanční zprávě, kterou vydavatel Nacon zveřejnil, bylo uvedeno, že jeho hra s populární licencí nakonec vyjde někdy v první polovině fiskálního roku 2023 až 24 – neboli v rozmezí 1. dubna a 31. září 2023. Tato informace je navíc o to zajímavější, uvážíme-li čas oznámení titulu. The Lord of the Rings: Gollum byl veřejnosti totiž představen  během roku 2019, takže ať už to vezmeme současné oznámení z kteréhokoli konce, v mezičase nabral poměrně slušné zpoždění.

Daedalic s ohledem na kritiku odkládá The Lord of the Rings: Gollum. Není jisté, zda vůbec stihne letošek
i Zdroj: Daedalic Entertainment

Daedalic s ohledem na kritiku odkládá The Lord of the Rings: Gollum. Není jisté, zda vůbec stihne letošek

Glumova honba za prstenem Temného pána Mordoru byla studiem Daedalic Entertainment skrze The Lord of the Rings: Gollum…

25. 7. 2022 22:00

V rámci původního výhledu, který nám studio optimisticky nabídlo už v roce 2019, bylo předpokládáno, že se vydání stihne na rok 2021– což se ale pochopitelně nestalo. Po nepříliš zdařilé ukázce, kde bylo vývojářům vyknuto mnoho aspektů designu – od grafiky až po dialogy – , byl titul odložen na rok 2022; a necelé dva měsíců do termínu i naneurčito o “pár měsíců”, z čehož se stal rok 2023. 

Tato poslední zpráva pochopitelně nese nejvíce informací. Je-li totiž pravda, že hra dorazí v létě tohoto roku (na což vydavatel ve zmíněném dokumentu mimo jiné opakovaně upozorňuje), můžeme soudit, že od loňské zprávy nabrala další nečekané zpoždění.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama