The Last Guardian nebude vypadat lépe
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The Last Guardian nebude vypadat lépe

The Last Guardian nebude vypadat lépe

Vojtěch Matěna

Vojtěch Matěna

18. 6. 2015 10:02 8
Reklama

Dlouho to vypadalo, že hry The Last Guardian se dočkáme ještě na PS3, jenže vývoj hry se pořádně protáhl a příchod nové generace konzolí prakticky donutil vývojáře připravit titul pro PlayStation 4. S upgradem grafiky se však nepočítá.

The Last Guardian byl oznámen už před šesti lety a měl navázat na úspěch slavných her ICO a Shadow of the Colossus. Vývoj hry se však zkomplikoval a dlouho jsme netušili, zda se vůbec tohoto dobrodružství dočkáme. Letošní E3 nám odhalila novou ukázku z hraní, která sice nepůsobila nijak špatně, nicméně od traileru z roku 2009 se zejména po technické stránce příliš nelišila. A i finální verze hry (jestli se jí někdy dočkáme), bude oproti ostatním PS4 titulům v tomto ohledu strádat.

Shuhei Yoshida, prezident Sony Worldwide Studios, se k této problematice vyjádřil pro server Engadget slovy: "Vývoj hry na PS3 byl extrémně složitý, takže jsme jej prakticky vzdali, protože vše trvalo příliš dlouho." Vše, co dé té doby vytvořili, tedy následně přeportovali na PS4, ale výrazný grafický posun už hru nečeká.

The Last Guardian vypadá oproti současným hrám trochu zastarale, ovšem i tak se na titul těšíme, protože to obří stvoření je zkrátka roztomilé a celková atmosféra z ukázky v nás zanechala velmi příjemné pocity. Doufáme, že ve vývoji nenastanou další větší komplikace a hry se dočkáme. Někdy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama