The Dark Pictures Anthology: House of Ashes ukazuje záběry ze hry
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The Dark Pictures Anthology: House of Ashes ukazuje záběry ze hry

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes ukazuje záběry ze hry

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

28. 5. 2021 02:50

Studio Supermassive Games vypustilo do světa první gameplay ukázku pro další kapitolu z antologie The Dark Pictures. House of Ashes se odehrává v roce 2003 uprostřed válečného konfliktu v Iráku.

Reklama

  • Další epizoda antologie Dark Pictures se předvádí v gameplay ukázce
  • Příběh sleduje válečný konflikt v Iráku
  • V sumerském chrámu se jednotka vojáků musí dostat ze spárů prastaré potvory

Trailer sleduje jednotku vojáků na cestě k pohoří Zargos. Po útoku nepřátelské patroly dojde na zamětřesení, načež se ozbrojenci propadnou do starodávného sumerského chrámu pohřbeného pod zemí. 

V tu chvíli se ukázka rozděluje na dvě části, autoři totiž evidentně chtěli demonstrovat, co v daný okamžik postavy Nick a Jason zažívají. Vojáci se sice slyší, každý jsou ale na jiném místě. Na cestě za shledáním nicméně zjistí, že v kobce nejsou sami. 

Ukázka předvádí také rozhodnutí, která mohou významně ovlivnit vyznění celého příběhu, chybět samozřejmě nesmí ani quick time eventy. Nick s Jasonem velmi brzy potkávají další bratry ve zbrani, vzápětí je jasné, že se vojáky snaží sežrat jakási starodávná potvora. Hráč má možnost ovlivnit osud pěti vojáků, jak ale záběry napovídají, ne všichni vyváznou se zdravou kůží. 

The Dark Pictures Anthology: House of Ashes vyjde někdy během letošního roku na PC a na konzolích PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama