Temný rytíř znovu povstane? Autoři rozebírají možnosti v profilaci hrdinů z Gotham Knights
i Zdroj: WB Games / Warner Bros.
Gotham Knights Novinka Temný rytíř znovu povstane? Autoři rozebírají možnosti v profilaci hrdinů z Gotham Knights

Temný rytíř znovu povstane? Autoři rozebírají možnosti v profilaci hrdinů z Gotham Knights

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

19. 8. 2022 10:57

Máme zde další ukázku z Gotham Knights, tvůrci tentokrát vysvětlují, jak funguje utrácení dovednostních bodů. Zatím se zdá, že možnosti v profilaci postav budou opravdu bohaté.

Reklama

  • Každá z postav Gotham Knights bude mít tři základní dovednostní stromy
  • Čtvrtý strom je společný pro všechny, hrdinu povýší na temného rytíře
  • Systém nebude penalizovat přepínání mezi postavami, hráči by si však měli vybrat oblíbence

Příběh Gotham Knights se odehrává po smrti Batmana, ve městě se však najde hned několik dalších superhrdinů, kteří rádi převezmou pochodeň. Vývojáři z WB Games ve videu z produkce IGN nicméně vysvětlují, že není potřeba trénovat všechny dostupné postavy, naopak. Měli byste si vybrat jednoho oblíbence a postupně ho dostat na úroveň plnohodnotného zástupce netopýřího muže.

Pět rodin, pět čtvrtí. Video z Gotham Knights přináší exkurzi do bohaté historie Gothamu
i Zdroj: Steam

Pět rodin, pět čtvrtí. Video z Gotham Knights přináší exkurzi do bohaté historie Gothamu

Proslýchá se, že se spolu s Gotham Knights podíváme do zatím největšího Gothamu, jaký se kdy ve videohrách objevil. To ale…

12. 8. 2022 11:24

To ale neznamená, že ostatní postavy budou zaostávat. Kreativní ředitel Patrick Redding ve videu představuje stromy dovedností. Základní princip je vcelku jednoduchý, nijak zvlášť se neliší od ostatních podobně laděných her. K odemykání nových dovedností poslouží získané zkušenostní body, čím více budete hrát s jednou postavou, tím bude silnější. Autoři ale zároveň chtěli omezit pocit, že se nevyplatí vyzkoušet ostatní hrdiny. Když se tedy rozhodnete přepnout na jinou postavu, budete mít k dispozici slušnou porci bodů, za které si můžete dokoupit dovednosti.

Každou z postav navíc můžete do jisté míry profilovat. Například Batgirl se může specializovat na souboje jeden na jednoho, zároveň se z ní ale může stát odbornice na počítačové systémy a jejich hackování. Nightwing v sobě nese potenciál pro bojovou akrobacii, druhou možností je poskytování bonusů pro parťáky, což se hodí v kooperaci. Robin je zase dobrý v plížení, může se však také přiučit v oboru elementální magie.

Nejdřív střílí, teprve pak se ptá. Tvrďák Red Hood se představuje v další ukázce z Gotham Knights
i Zdroj: Warner Bros.

Nejdřív střílí, teprve pak se ptá. Tvrďák Red Hood se představuje v další ukázce z Gotham Knights

Studio WB Games uvolnilo další ukázku z Gotham Knights, která se věnuje obávanému drsňákovi se slabostí pro červenou barvu.…

11. 8. 2022 10:51

Ukázka dále rozebírá všechny dostupné dovednostní stromy Red Hooda, který se může soustředit na střelbu nebo souboje nablízko, body investované do kolonky Vengeance z něj zase dělají obávaný postrach Gothamu.

A pro všechny hrdiny je k dispozici ještě čtvrtý, společný strom zvaný Knighthood. Ten v nich probudí unikátní verzi temného rytíře. Strom se zpřístupní po dosažení určitého bodu v příběhu, zároveň bude potřeba splnit sérii výzev. Více prozrazuje přiložené video.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama