Techland k oslavě svých třicátin rozdává výbornou střílečku Call of Juarez: Gunslinger
i Zdroj: Hrej.cz
Call of Juarez: Gunslinger Novinka Techland k oslavě svých třicátin rozdává výbornou střílečku Call of Juarez: Gunslinger

Techland k oslavě svých třicátin rozdává výbornou střílečku Call of Juarez: Gunslinger

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

12. 12. 2021 07:45

Dosažení zásadního milníku v životním cyklu herních společností bývá pro hráče všeobecně dobrou zprávou. Ne nutně pro samu příležitost k vyzkoušení dalších her, byť to samozřejmě také, ale především díky oslavám a darům s nimi spojenými. Před časem se v tomto duchu k oslavě svých 25 let přihlásil Ubisoft. Protentokrát přebírá iniciativu polské vydavatelství Techland, a to rovnou se štědrým darem z Divokého západu.

Reklama

  • Techland do 14. prosince rozdává na Steamu Call of Juarez: Gunslinger
  • Jedná se o oslavu 30 let od založení společnosti

Čtvrtá hra série Call of Juarez s podtitulem Gunslinger je zdarma do 14. prosince. K jejímu vyzvednutí postačuje pouze zavčasu navštívit Steam a přidat položku do nákupního košíku. Po následném potvrzení se vám hra již trvale přidá na váš účet, čímž získáte jednak přístup k poctivé singleplayerové střílečce, jednak k malebnému ztvárnění ryzí kovbojské akce. 

Hlavní hrdina, pistolník Silas Greave, vám prostřednictvím romantizované verze Divokého západu opět a znovu prokáže, že lineární akce mají i dnes na trhu stále své místo – a to nemluvíme o zábavné hratelnosti a prvku nespolehlivého vypravěče. Všeobecnou kvalitu podtrhuje asi nejlépe dobová recenze Jaromíra Möwalda udělující hře 9 bodů z 10.

Zmínili-li jsme Ubisoft, stojí za poznámku i sonda do jeho role v životě titulu. Sám Techland zastával zprvu jen pozici vývojáře, role jejího vydavatele na něj přešla až v roce 2018 po rozporu s Ubisoftem. Právě největší francouzské vydavatelství tak představovalo v roce 2013 původního vydavatele Call of Juarez: Gunslinger. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama