Take-Two odhaluje finanční výsledky a plány do budoucna. Letos vyjdou "pouze" 4 AAA hry
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Take-Two odhaluje finanční výsledky a plány do budoucna. Letos vyjdou "pouze" 4 AAA hry

Take-Two odhaluje finanční výsledky a plány do budoucna. Letos vyjdou "pouze" 4 AAA hry

Radek Raudenský

Radek Raudenský

19. 5. 2021 12:30

Stejně jako další společnosti přineslo i Take-Two výsledky nejen posledního kvartálu, ale také celého fiskálního roku. Společně s tím jsme se dočkali i plánů na další roky, které mohou být pro hráče skutečně zajímavé – potvrzuje se ale, že v tomto roce bude o velké hry stále nouze.

Reklama

  • T2 odhaluje velice působivé finanční výsledky
  • Letos ale vyjdou pouze 4 AAA hry
  • V příštích dvou letech se ale her plánuje mnohem více

Pojďme nejdříve na samotné finanční výsledky. Za poslední fiskální rok si T2 připsalo příjmy ve výši 3,37 miliardy dolarů, čistý zisk činí 589 milionů dolarů, což překonalo i očekávání samotného vedení. V příštím roce se ale dost možná tak dobře dařit nebude.

Pro fiskální rok 2022 totiž plánuje Take-Two vydat 4 „core“ hry, jednu nezávislou, 10 mobilních a 6 nových verzí stávajících titulů – dohromady to dělá 21 projektů. PCGamer tyto data rozsekl – 4 „core“ hry jsou zatím neoznámená hra od Kena Levine, nová strategie od Firaxis, WWE 2K22 a NBA 2K22. Nezávislou hrou bude Olli Olli World, poslední kategorií jsou zejména remastery, upravené či next-gen verze starších titulů.

Fiskální roky 2023/2024 budou ale o něco zajímavější. Zde se totiž máme dočkat rovnou 23 „core“, tedy AAA her. Zde už budeme pochopitelně pouze odhadovat, jelikož hry z tohoto období stále oficiálně oznámeny nebyly. Snad se v během něj dočkáme dalšího pokračování série Grand Theft Auto, PCGamer pak zmiňuje další díly Borderlands, BioShocku, Civilization, XCOM, Mafie či Brothers In Arms. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama