Tahovka Marvel's Midnight Suns obsahuje 65 tisíc řádků dabovaného textu
i Zdroj: Firaxis / 2K Games
Marvel’s Midnight Suns Novinka Tahovka Marvel's Midnight Suns obsahuje 65 tisíc řádků dabovaného textu

Tahovka Marvel's Midnight Suns obsahuje 65 tisíc řádků dabovaného textu

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

28. 11. 2022 08:30

Možná budete souhlasit, že měl XCOM jiné přednosti než vyprávění příběhu, byť autoři i v tomto ohledu odvedli velmi slušnou práci. S tahovkou Marvel's Midnight Suns evidentně chtějí dojít ještě o kus dál.

Reklama

  • Autoři Marvel's Midnight Suns promluvili o příběhu
  • Také vysvětlili, čím se hra liší od XCOMu

Vývojáři ze studia Firaxis v přiloženém videu prozradili, že se dopracovali až k 65 tisícům řádků dabovaného textu. Will Miller navíc dodal, že hra obsahuje přes dvě hodiny filmově laděných pasáží, což samo o sobě napovídá, že půjde o značně výpravný počin. Nezapomněl samozřejmě poukázat na volby na straně hráče, kterých je údajně mnohem víc, než si dovedeme představit.

Za týden dorazí Marvel’s Midnight Suns. Autoři chystají speciální stream
i Zdroj: Firaxis / 2K Games

Za týden dorazí Marvel’s Midnight Suns. Autoři chystají speciální stream

Superhrdinové z Marvel’s Midnight Suns mají posledních pár dní na přípravu, příští týden je čeká pořádná šichta. Autoři při…

25. 11. 2022 10:18

Midnight Suns se od XCOMu budou lišit hlavně tím, že naservírují předem definované osobnosti. Kreativní ředitel Jake Solomon nicméně věří, že stále bude prostor pro osobní příběhy, které hráči zažívali s mnohem tvárnějšími postavami během boje proti emzákům. “Je těžké odvyprávět silnější příběh, než je ten, který se utváří v hlavě daného hráče,” řekl v nedávném rozhovoru pro GamesRadar. ”Máme tunu naskriptovaných scén, ale stále si budete vytvářet vztah k jednotlivým hrdinům, který je unikátní i v rámci jednotlivých průchodů.” Jedinečnost hrdinů zajišťují především schopnosti. Jak se budou projevovat na bojišti, to už je jen na vás.

Zda se experiment se superhrdiny povedl, to se dozvíme už 2. prosince, kdy Marvel’s Midnight Suns dorazí na PC a konzole Xbox Series a PlayStation 5. Verze pro konzole minulé generace přijde na řadu o něco později.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama