Syberia: The World Before vyjde na všech platformách až příští rok. PC verze byla odložena
i Zdroj: Hrej.cz
Syberia: The World Before Novinka Syberia: The World Before vyjde na všech platformách až příští rok. PC verze byla odložena

Syberia: The World Before vyjde na všech platformách až příští rok. PC verze byla odložena

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

5. 12. 2021 08:35 2

Čtvrté putování hlavní hrdinky série Syberia, kterou doprovodí i nová postava z minulosti, nabírá mírné zpoždění. Vývojáři ze studia Microids nově oznámili, že z 10. prosince, kdy měla PC verze původně dorazit, přesouvají její vydání na první čtvrtletí následujícího roku. Na konzolích je hra i nadále připravována na příští rok.

Reklama

  • PC verze Syberia: The World Before se odkládá na první čtvrtletí 2022
  • Konzolové verze vychází beze změn v roce 2022

Vysvětlení autorů, proč se rozhodli hru takto na poslední chvíli odložit, je vesměs tradiční: hlavním měřítkem je kvalita výsledného produktu; přičemž bylo týmem usouzeno, že aktuální verze, jež se pouze pár dní nazpět objevila v novém traileru, nedostává vizi, kterou si předsevzali. Návštěva posledního příspěvku zesnulého vývojáře a tvůrce komiksů Benoîta Sokala v sérii Syberia bude tak muset, zdá se, ještě pár měsíců počkat. O konkrétním datu, kdy přesně naše čekání skončí, budeme prý zanedlouho informováni.

Syberia: The World Before se oproti starším dílům série opírá o dvojici časových linií – linii Kate Walker, která je protagonistkou série, a linii Dana Roze, jež kulisu druhého tisíciletí nahradí začátkem druhoválečného konfliktu. Střídání pohledů obou zúčastněných bude pak nedílnou složkou hratelnosti i rozplétání příběhu.

Hra míří na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama