Syberia: The World Before dorazí letos v prosinci. Vydáme se napříč místem i časem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Syberia: The World Before dorazí letos v prosinci. Vydáme se napříč místem i časem

Syberia: The World Before dorazí letos v prosinci. Vydáme se napříč místem i časem

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

21. 8. 2021 12:15

Kultovní série klikacích adventur studia Microids, jež se vám po počátku tisíciletí mohla zavrtat pod kůži zejména s úvodní dvojicí dílů, dorazí už za několik málo měsíců s dalším pokračováním. The World Before, k jehož více než překvapivému oznámení došlo téměř na den přesně v předloňském roce, se k fanouškům nyní již téměř dvacetileté série dostane v polovině prosince.

Reklama

  • Syberia: The World Before vyjde na počítačích 10. prosince

Poslední dílo z pera zesnulého umělce Benoîta Sokala budeme moci na Steamu, GOG a Epic Game Storu vyzkoušet od 10. prosince. Stejně jako předchůdci bude i nejnovější zpracování vyprávět o právničce Kate Walker, a úplně nově i o nadějné sedmnáctileté pianistce Dana Roze. V rámci příběhu vedoucím hráče na cestu Evropou si tak vyzkoušíme hned dvojí perspektivu, jež kromě aspektu místa, odliší i čas. Zatímco Kate totiž pokračuje přesně tam, kde v roce 2004 skončila, její o poznání mladší společnice čelí temným vyhlídkám blížící se fašistické invaze a přemýšlí, co si počne o 67 let dříve.

Syberia: The World Before vsadí po neúspěchu třetího dílu na poetické ztvárnění světa, unášivé symfonie Inona Zury, známé postavy z předchozích her a komplexní hádanky, uvozující temný, hluboký příběh.  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama