Sucker Punch shání posily na nový projekt. Popis perfektně odpovídá dalšímu Ghost of Tsushima
i Zdroj: Sucker Punch
Ghost of Tsushima Novinka Sucker Punch shání posily na nový projekt. Popis perfektně odpovídá dalšímu Ghost of Tsushima

Sucker Punch shání posily na nový projekt. Popis perfektně odpovídá dalšímu Ghost of Tsushima

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

24. 6. 2022 17:37

Washingtonské studio Sucker Punch rozšířilo seznam inzerátů na nové posily týmu vývojářů. Autoři série Infamous a povedené historické akce Ghost of Tsushima zřejmě naplno pracují na dalším titulu. Podrobnosti jednotlivých pozic navíc zmiňují prvky hry, které dokonale odpovídají pokračování Ghost of Tsushima.

Reklama


Fanoušci Infamous si zřejmě budou muset ještě nějaký ten rok počkat. Noví zaměstnanci by totiž dle popisů měli pracovat na akční hře v otevřeném světě výrazně zaměřené na stealth a souboje na blízko. Titul chce také vyprávět emotivní příběh, nabízet zajímavý soubojový systém a posiluje se i na všech ostatních, ať už designových, technických nebo uměleckých frontách studia. Hra má být skutečně vysokorozpočtová.

Pochopitelně se může jednat o úplně nový projekt, je ale značně nepravděpodobné, že by se po úspěchu prvního Ghost of Tsushima společnost Sony rozhodla nevsadit na pokračování. Ve světě si hra našla přes 8 milionů kupců a příběh Džina Sakaje může klidně pokračovat.

Zajímavé jsou i zmínky o hlubší implementaci multiplayeru, respektive studio shání tvůrce se zkušenostmi s designem hry více hráčů. Původní Tsushima byla sice čistě singleplayerová, později ale vyšla celkem povedená online nástavba Legends, ve které se po vašem boku objevili další samurajové.

S konkrétními informacemi si bohužel budeme muset počkat na oficiální oznámení dalšího projektu. To může být ještě daleko, projekt se zdá být v poměrně rané fázi příprav.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama