Sucker Punch nepracují na inFAMOUS ani Sly Cooper. Na pokračování značek nedělá ani jiné studio
i Zdroj: PlayStation Studios / Sucker Punch
Novinka Sucker Punch nepracují na inFAMOUS ani Sly Cooper. Na pokračování značek nedělá ani jiné studio

Sucker Punch nepracují na inFAMOUS ani Sly Cooper. Na pokračování značek nedělá ani jiné studio

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

2. 7. 2022 09:15

Studio Sucker Punch, známé převážně pro herní série Sly Cooper, inFAMOUS a Ghost of Tsushima, nemá aktuálně jevit zájem o rozšiřování prvních dvou zmíněných značek. Důvodem je podle autorů práce, na kterou se ve studiu soustředí nyní.

Reklama

  • Podle Sucker Punch momentálně nevzniká žádné pokračování inFAMOUS a Sly Cooper
  • Zpráva zohledňuje samotné autory tvrzení i jakákoli jiná studia

Informace, že nové inFAMOUS nebo Sly Cooper nyní nevzniká, padla k 25. výročí studia na oficiálním webu. Zmíněno bylo to, že Sucker Punch aktuálně neplánují ani jednu ze sérií rozšířit dalším dílem, přičemž totéž platí i pro ostatní případná studia. „S naším stávajícím záběrem projektů, nemáme nyní žádné plány znovu navštívit inFAMOUS nebo Sly Cooper a ani žádné jiné studio v současné době nepracuje na projektech souvisejících s těmito značkami.“

Chtě nechtě se tak oficiálně potvrzuje, že před rokem spekulované pokračování série inFAMOUS patrně nikdy ani nevznikalo, nebo vznikat přestalo. Nejnovějším dílem zřejmě tak po dlouho dobu zůstane Second Son, jenž letos oslavil osm let od nástupu na PS4. Sucker Punch rovněž opakují, že prozatím nejsou připraveni naplno odkrýt, na čem pracují. Soudit, oč by se mohlo jednat, lze však v jednom případě už nyní. Vzhledem k tomu, že studio neuvedlo Ghost of Tsushima mezi neaktivními sériemi, a faktu, že možnému pokračování nasvědčoval i nedávný nábor zaměstnanců, je pravděpodobné, že další návštěva Japonska je pomalu na cestě.

Sucker Punch shání posily na nový projekt. Popis perfektně odpovídá dalšímu Ghost of Tsushima
i Zdroj: Sucker Punch

Sucker Punch shání posily na nový projekt. Popis perfektně odpovídá dalšímu Ghost of Tsushima

Washingtonské studio Sucker Punch rozšířilo seznam inzerátů na nové posily týmu vývojářů. Autoři série Infamous a povedené…

24. 6. 2022 17:37

Tým dokončil svůj příspěvek malou zmínkou k sérii inFAMOUS. Dozvídáme se, že po nespecifikovanou dobu budou dále provozovány servery pro inFAMOUS 2 UGC (pro obsah vytvářený uživateli) a že DLC inFAMOUS Second Son: Cole’s Legacy půjde na PS Storu zakoupit i samostatně (dříve jej šlo získat jen zakoupením sběratelské edice).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama