Studio zajišťující vývoj Bloodlines 2 si údajně vede skvěle, vydavatel však nechce prozradit jeho identitu
i Zdroj: Paradox Interactive
Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 Novinka Studio zajišťující vývoj Bloodlines 2 si údajně vede skvěle, vydavatel však nechce prozradit jeho identitu

Studio zajišťující vývoj Bloodlines 2 si údajně vede skvěle, vydavatel však nechce prozradit jeho identitu

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

17. 11. 2021 09:00

Že si Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 prochází problematickým vývojem, to už není žádné tajemství. Zdá se ale, že se produkce začíná ubírat tím správným směrem, což naznačuje vedení Paradox Interactive.

Reklama

  • Finanční ředitel Paradox Interactive pochválil vývojáře Bloodlines 2
  • Jejich identitu tají, aby se mohli plně soustředit na práci
  • Zatím je příliš brzy na stanovení nového termínu vydání

Dvojka byla nejprve několikrát odložena, původně měla ostatně vyjít už v prvním kvartálu loňského roku. Koncem února letošního roku pak vyšlo najevo, že už na ní nepracuje tým Hardsuit Labs, načež byla odložena na neurčito.

Bloodlines 2 mění studio, letos nevyjde
i Zdroj: Hrej.cz

Bloodlines 2 mění studio, letos nevyjde

Od oznámení Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 uběhly už dlouhé dva roky. Od té doby si hráči uvědomili, že vývoj hry…

23. 2. 2021 09:36
7

Výkonný ředitel Fredrik Wester přiznal, že chybělo opravdu málo k tomu, aby projekt úplně zrušil, to se ale nakonec nestalo. K dalším Bloodlines se nyní vyjádřil finanční ředitel Alexander Bricca. “Nový tým si vede docela dobře, jsme spokojeni s tím, jak vývoj projektu pokračuje, ale stále je příliš brzy na to, abychom mohli začít mluvit o termínech vydání.” 

Paradox navíc momentálně ani nehodlá prozradit identitu zmíněného studia. Důvod je celkem prostý - chce mu dopřát dostatečný klid na práci, aby se nemuselo potýkat s návalem dotazů ze strany médií a fanoušků, což je samozřejmě pochopitelné. Vypadá to, že si na další detaily ještě nějaký čas počkáme.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama