Studio Roll7 oznámilo pokračování skejťácké série OlliOlli
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Studio Roll7 oznámilo pokračování skejťácké série OlliOlli

Studio Roll7 oznámilo pokračování skejťácké série OlliOlli

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

15. 4. 2021 09:06

Britské nezávislé studio Roll7 v posledních letech vydalo například 2D střílečku Not a Hero nebo futuristicky laděnou Laser League, minulý rok se pak přihlásilo s bezplatnou puzzle hrou RunMe. Autoři jsou však známí především díky skejťácké sérii OlliOlli, k níž se nyní vrací.

Reklama

  • Studio Roll7 se po letech vrací k sérii OlliOlli
  • Hra nabídne přes 100 triků, úkoly, výzvy a multiplayerový režim
  • OlliOlli World vyjde koncem letošního roku

První díl vyšel už v roce 2013, o dva roky později na něj navázalo pokračování s podtitulem Welcome to Olliwood. Další příspěvek do série přichází s názvem OlliOlli World. Hra byla oznámena během včerejší akce Nintendo Indie World Showcase, krom konzole Nintendo Switch zamíří také na Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5 a také na PC.

Oznámení doprovází trailer, který napovídá, že autoři barvičkami rozhodně nešetří. OlliOlli World se odehrává v Radlandu, kde budou skejťáci plnit připravené úkoly a výzvy. Hráči si mohou upravit vzhled postavy, stejně jako triky, které předvádí během jízdy na prkně. Dle autorů se ve hře nachází miliony unikátních úrovní přístupných skrze sandboxový režim, připravili také možnost zapojit se do zdejší ligy, kde lze soupeřit o lepší umístění. Navíc se chystá také multiplaerový režim.

Ve hře by mělo být přes 100 různých triků, zkušení skejťáci se tedy mají na co těšit. Vývojáři by však chtěli oslovit i zcela nové hráče, kterým nechtějí zbytečně házet klacky pod prkno. OlliOlli World vyjde koncem letošního roku.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama