Studio Rocksteady předvedlo akční trailer na Suicide Squad: Kill the Justice League
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Studio Rocksteady předvedlo akční trailer na Suicide Squad: Kill the Justice League

Studio Rocksteady předvedlo akční trailer na Suicide Squad: Kill the Justice League

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

17. 10. 2021 08:50

Loni oznámená hra s licencí od DC a dohledem studia Rocksteady rozkvétá s akcí naplněnou ukázkou. Suicide Squad: Kill the Justice League se ve třech minutách filmově laděných záběrů opakovaně odvolává na slavnou arkhamskou trilogii, přičemž neopomíná ani na humor a novou sadu postav.

Reklama

  • Suicide Squad: Kill the Justice League nabízí příběhovou ukázku
  • Na scéně se předvádí Pinguin, Superman, Wonder Woman nebo Flash
  • Hra stále beze změn míří pouze na PC a současnou generaci konzolí

Skupina příběhových scén odpovídající kvalitou filmečkům ze hry akcentuje brutalitu i rozpočet, s nímž Rocksteady, potažmo Warner Bros., plánují konkurovat množícím se projektům s licencí Marvelu. 

Hlavní zbraní čtyřčlenné kooperace (či sólo zážitku s přepínáním postav) za Harley Quinn, Deadshota, Captaina Boomeranga a King Sharka bude využití dalších slavných hrdinů. V souvislosti s rok starým trailerem se i nyní dostala řada na zmanipulovaného Supermana, po jehož boku nově stanul i nevíce soudný Flash či Green Lantern, zatímco proti například Wonder Woman. 

Slavná Liga spravedlnosti či Justice League, chcete-li, není tak plně jednotná, přičemž zásluhu v této patálii nese především Brainiac a jeho mysl ovládající virus. Z minulosti již zmíněné arkhamské trilogie se vynořuje například Penguin. Jeden z hlavních odpůrců netopýřího muže, pro jehož vlastní sérii her je Suicide Squad jistou formou pokračování, nechává i na půdě Metropolis vzpomenout na historii Gothamu.

Jak se navíc zdá, myšlenka na nocí zalité město nevzplane pouze jednou. Pozdější část traileru v krátkosti nabádá, že osud Poison Ivy z konce Arkham Knight nemusel být zřejmě až tak definitivní, jak se zprvu zdálo. Ostatně, byla to právě její památná slova, která hráče přesvědčovala, že „příroda vždy zvítězí.“ 

Více přímočarý odkaz na Arkham Asylum, jenž celou sérii započal, přinese úvodní návštěva stejnojmenného ústavu pro mentálně choré – či v tomto případě regulérně šílené jedince bez špetky příčetnosti. Podobně jako v letošním filmu z režie Jamese Gunna se i Rocksteady rozhodli o uvedení (anti)hrdinů skrze povolávací rozkaz Amandy Waller. Každá z hlavních postav, stejně jako řady vedlejších, bude tak vybavena výbušným zařízením připraveným k okamžité aktivaci v případě neuposlechnutí rozkazu. 

Suicide Squad: Kill the Justice League má vyjít v průběhu příštího roku na konzole PlayStation 5, Xbox Series a PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama