Studio Rocksteady opouští zakladatelé Sefton Hill a Jamie Walker
i Zdroj: Rocksteady / Warner Bros.
Novinka Studio Rocksteady opouští zakladatelé Sefton Hill a Jamie Walker

Studio Rocksteady opouští zakladatelé Sefton Hill a Jamie Walker

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

27. 10. 2022 10:57

Rocksteady se brzy rozloučí s veterány, kteří stáli o samotných začátků londýnského studia. Koncem roku jej opustí spoluzakladatelé Sefton Hill a Jamie Walker.

Reklama

  • Sefton Hill a Jamie Walker opouští studio Rocksteady, které v roce 2004 založili
  • I nadále budou pracovat v herní branži

V dílnách Rocksteady se momentálně finišuje Suicide Squad: Kill the Justice League. Prezident studia David Haddad na oficiálních stránkách zmínil, že se vývoj pomalu blíží ke zdárnému konci, což znamená, že si Hill s Walkerem uvolní ruce, takže mohou konečně v klidu zvednout kotvy.

Z vyjádření vyplývá, že budou oba pokračovat v kariéře v herní branži, pochopitelně ale nezaznělo, kam zamíří. Oba poděkovali fanouškům, od nichž po celých 18 let čerpali potřebnou energii (studio bylo založeno v roce 2004), samozřejmě nezapomněli pochválit talentované kolegy. 

Studio Rocksteady předvedlo akční trailer na Suicide Squad: Kill the Justice League
i Zdroj: Hrej.cz

Studio Rocksteady předvedlo akční trailer na Suicide Squad: Kill the Justice League

Loni oznámená hra s licencí od DC a dohledem studia Rocksteady rozkvétá s akcí naplněnou ukázkou. Suicide Squad: Kill the…

17. 10. 2021 08:50

Také krátce zavzpomínali na realizované projekty, například na first-person střílečku Urban Chaos: Riot Response, úplně první hru, která v Rocksteady vznikla. To nejcennější ale vzešlo až ze spolupráce s Warner Bros. a DC, řeč je samozřejmě o parádní arkhamské sérii s netopýřím mužem.

Na uvolněné židle usedne Nathan Burlow, jenž byl také u založení studia, nyní se chopí role ředitele. K ruce bude mít Dariuse Sadeghiana. Společně dohlédnou na uvedení zmíněné Suicide Squad: Kill the Justice League, která by měla vyjít na jaře příštího roku.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama