Ghostbusters: Spirits Unleashed Novinka Studio Illfonic představilo Ghostbusters: Spirits Unleashed. Hra nabídne asymetrický multiplayer po vzoru Friday the 13th: The Game

Studio Illfonic představilo Ghostbusters: Spirits Unleashed. Hra nabídne asymetrický multiplayer po vzoru Friday the 13th: The Game

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

22. 3. 2022 20:09

Studio Illfonic se ve svých hrách často spoléhá na takzvaný asymetrický multiplayer. Příkladem mohou být tituly Friday the 13th: The Game a Predator: Hunting Grounds, v nichž se skupina odvážlivců pokouší přežít útoky ze strany silnějšího agresora. Autoři se “osvědčeného” mustru nehodlají vzdát, koncept využijí i v případě další chystané hry.

Reklama

  • Došlo na oznámení Ghostbusters: Spirits Unleashed 
  • Čtyři krotitelé se budou snažit ulovit jednoho ducha
  • Hra zabaví i jednoho hráče
  • Vyjde ve čtvrtém kvartálu letošního roku

Že se další hra opře o licenci Ghostbusters, bylo malým veřejným tajemstvím, nyní už je vše oficiálně potvrzeno. S podtitulem Spirits Unleashed se představí skupina čtyř specialistů na nadpřirozené jevy, které potrápí některý z rozdováděných duchů. Krotitelé musí strašidlo polapit dříve, než splní předem stanovené úkoly v dané lokaci.

Zatímco duchové se budou spoléhat na praktické dovednosti, například schopnost posednout okolní předměty, poletovat v prostoru či vyvolat věrné přisluhovače, úderná jednotka využije výdobytků moderní techniky a různých pastí. Jako základna jim poslouží hasičská stanice, kde si mohou výbavu vylepšit. Vývojáři slibují, že hráči narazí na známá místa i postavy, objeví se například Winston Zeddemore s dabingem Ernieho Hudsona nebo Ray Stantz (Dan Aykroyd). Na své si údajně přijdou všichni fanoušci filmové předlohy.

Studio Illfonic zároveň potvrdilo podporu cross-platform multiplayeru na všech platformách, kde hra vyjde (PC a konzole PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series). Do chytání duchů se však můžete pustit i sami, v takovém případě se ostatních postav chopí umělá inteligence. 

Jak to celé bude vypadat, to už prozrazuje přiložený trailer. Ghostbusters: Spirits Unleashed dorazí ve čtvrtém kvartálu letošního roku, konkrétní termín zatím oznámen nebyl.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama