Studio Housemarque sdílí statistiky z hraní Returnal. Nejnebezpečnější je hned první boss
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Studio Housemarque sdílí statistiky z hraní Returnal. Nejnebezpečnější je hned první boss

Studio Housemarque sdílí statistiky z hraní Returnal. Nejnebezpečnější je hned první boss

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

28. 5. 2021 18:19

Jedna z prvních velkých exkluzivit konzole PlayStation 5 Returnal vyšla téměř přesně před měsícem a hráči už pochopitelně ve světě časových smyček strávili spoustu času. Studio Housemarque které stálo za vývojem zveřejnilo zajímavé statistiky toho, jak si hráči v boji proti agresivním nepřátelům vedli. Asi nepřekvapí, že se hodně umíralo, nejnebezpečnějším nepřítelem vůbec byl hned první boss Phrike.

Reklama

  • Housemarque sdílí statistiky z hraní Returnal
  • Nejnebezpečnějším nepřítelem je Phrike
  • Hráči pak nejraději vraždí s Hollowseekerem

Hráči strávili v Returnalu přes 5,8 milionu hodin, přičemž mezitím stihli nastřádat více než devět milionů smrtí. Na druhé straně pak do věčných lovišť poslali více než miliardu příšer. Tou nejnebezpečnější z nich byl prý Phrike, první boss, který prověřil, jestli hráči stihli pochopit jak se věci mají. Je možné, že se k dalším bossům spousta hráčů nedostala, na druhou stranu je pravděpodobné, že se komunita postupně otrkala a další agresoři už pro ni nebyli tak nebezpeční.

Nejoblíbenější zbraní hráčů je Hollowseeker, unikátní nástroj, který funguje tak trochu jako Needler v Halo. Zbraň střílející naváděné projektily sice není tou nejjednodušší na použití, postupem času se z ní ale stává mimořádně účinná záležitost.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama