Studio Housemarque sdílí náznak potenciálního rozšíření pro Returnal
i Zdroj: Hrej.cz
Returnal Novinka Studio Housemarque sdílí náznak potenciálního rozšíření pro Returnal

Studio Housemarque sdílí náznak potenciálního rozšíření pro Returnal

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

27. 11. 2021 13:10

S Game Awards na obzoru a několika měsíci od vydání se vývojáři z finského studia Housemarque začínají dělit o informace k Returnal. V rámci kryptického tweetu potutelně naznačují, že ze své letošní akce možná neodhalili vše, co mají k dispozici.

Reklama

  • Studio Housemarque uveřejnili tajuplnou fotku z neznámé lokace Returnal
  • Hráči se přiklání k možnému vzniku přídavku, jenž základní hru rozšíří

Atropos, planeta, na níž se Returnal odehrává, vystupuje v příspěvku jako hlavní a současně jediné psané slovo. Jak už ale usoudíte sami, nejde zdaleka o vše, čím Housemarque dráždí představivost fanoušků – tím hlavním se stává fotografie níže, skýtající letmý pohled do neznámé lokace. Pohledem hráčů je jeho tajuplná podstata ovšem poměrně jasná: buďto jde o rozšíření z nového biomu, či větší přídavek z kompletně nového světa.

Vedle vodění hráčů za nos se finští vývojáři k celé záležitosti dále nevyjadřují. Ve světle blížících se cen Geoffa Keighleyho, jejichž obsah má být letos obzvláště nabitý, není ale nereálné si představit, že dorazí s vlastním větším oznámením. Ostatně, právě letos má být akce výrazně zaměřena na potenciál současných konzolí, a to nejen ve smyslu nových titulů.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama