Studio 343 Industries vyvrací spekulace, že už nepracuje na Halo
i Zdroj: Hrej.cz
Byznys Novinka Studio 343 Industries vyvrací spekulace, že už nepracuje na Halo

Studio 343 Industries vyvrací spekulace, že už nepracuje na Halo

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

23. 1. 2023 17:37

Minulý týden jsme vás infomovali o tom, že sílí spekulace odkazující na výrazné změny ve vývoji série Halo. Té se podle insiderů měla chopit studia třetích stran, a původním vývojářům z 343 Industries byla svěřena péče o multiplayer Halo Infinite. Podle oficiálních zpráv týmu to ale není pravda.

Reklama

  • Studio 343 Industries vyvrací, že by mu byl odebrán vývoj série Halo
  • Slibuje, že značka je dále pevně v jeho rukou

“Halo a Master Chief nikam nezmizí. 343 Industries budou v současnosti i budoucnosti dále vyvíjet Halo, včetně epických příběhů, multiplayeru a všeho dalšího, co máme na Halo rádi,” objevilo se ve vyjádření na oficiálních sociálních sítích.

Jde o reakci na zkazky, podle kterých plánované vyhazovy v Microsoftu velmi výrazně zasáhnou právě studio 343 Industries. To prý nemělo mít patřičnou kapacitu na další vývoj, a kvůli snížení rozpočtů měly další projekty Halo vyvíjet externí studia. Tuto spekulaci tedy můžeme označit za nepravdivou.

Faktem ale je, že studio opustila řada zaměstnanců, včetně jednoho z nejzkušenějších producentů Josepha Statena. Jak to do budoucna poznamená samotnou značku ukáží až příští roky.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama