Střílečka Scavengers v prosinci definitivně skončí. Nemá dost hráčů
i Zdroj: Improbable
Scavengers Novinka Střílečka Scavengers v prosinci definitivně skončí. Nemá dost hráčů

Střílečka Scavengers v prosinci definitivně skončí. Nemá dost hráčů

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

13. 11. 2022 09:18

Vydavatelství Improbable oznámilo, že 16. prosince definitivně ukončí provoz free-to-play střílečky Scavengers. Projektu se dlouhodobě nedařilo přilákat hráče. Vydavatelství navíc na začátku letošního roku prodalo vývojářský tým Midwinter Entertainment jinému studiu Behaviour Interactive a zrušilo tak vývoj konzolových verzí.

Reklama
Reklama

  • V půlce prosince bude ukončen provoz Scavengers
  • Free-to-play battle royale nedokáže držet hráče
  • Vydavatel navíc už před měsíci prodal autory 

Tým se omluvil za to, že s hráči dlouho nekomunikoval. Ostatně naposledy o vývoji hry referoval letos v březnu. V posledních měsících dle jeho slov prudce klesal počet aktivních hráčů, a i když se vydavatel snažil komunitu přilákat zpět, nepovedlo se a je třeba šetřit na provozu serverů. Hra jako taková přitom ani nestihla pořádně vyjít. Od dubna loňského roku byla dostupná v rámci předběžného přístupu.

Autoři Scavengers byli prodáni studiu Behaviour, konzolové verze nevyjdou
i Zdroj: Tisková zpráva

Autoři Scavengers byli prodáni studiu Behaviour, konzolové verze nevyjdou

Autoři free-to-play střílečky Scavengers, studio Midwinter Entertainment bylo prodáno společnosti Behaviour Interactive …

17. 5. 2022 11:49

Improbable se původních autorů hry Midwinter Entertainment zbavilo primárně proto, aby se mohlo soustředit na své metaverzové projekty, konkrétně platformu SpatialOS. Firma má navíc dost nešťastnou historii s řadou zrušených projektů i zaniklých nebo v lepším případě odprodaných studií.

Mezi neúspěchy se tak už za měsíc zařadí i Scavengers. Pokud vás PvPvE battle royale střílečka zajímá, ještě si ji můžete stáhnout z Epic Games Store. Na Steamu už dostupná není. Čest její památce.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama