Street Fighter 6 se představuje v nových videích, nabídne otevřený svět i komentované zápasy
i Zdroj: Capcom
Street Fighter 6 Novinka Street Fighter 6 se představuje v nových videích, nabídne otevřený svět i komentované zápasy

Street Fighter 6 se představuje v nových videích, nabídne otevřený svět i komentované zápasy

Radek Raudenský

Radek Raudenský

3. 6. 2022 11:24

Na konci února nám Capcom přinesl oficiální potvrzení tvorby Street Fighter 6, který už v teaser traileru zaujmul působivou grafikou. Studio tím dalo jasně najevo, že se série posouvá do další generace, což následně potvrdil i nový trailer prezentovaný na State of Play.

Reklama

  • Capcom představuje nový Street Fighter 6
  • Hra nabídne otevřený svět, multiplayer či komentované zápasy
  • Vydání je stanoveno na rok 2023

Street Fighter 6 se bude skládat ze tří režimů, a to Fighting Ground, který nabídne klasické souboje známé z předešlých dílů, dále Battle Hub, sloužící nejspíše jako multiplayer, a nakonec World Tour, úplně nový „příběhový singleplayerový zážitek“. Z videa se zdá, že i Street Fighter se přesune do otevřeného světa, kde budou hráči prozkoumávat živoucí město a hledat úkoly nebo pouliční šarvátky.

Tím ale rozhodně nekončíme, souboje totiž nově nabídnou komentář zápasů. Ten se bude odvíjet podle reálného vývoje zápasu, nejlepší ukázku vám nabídne opět trailer níže. Vývojáři se následně soustředili i na ovládání, které komplexně popsali ve zprávě na PlayStation blogu. Potvrdili, že hráči mohou použít nejen ovládání ze starších dílů, ale také „Modern Control Type“, který ulehčí používání speciálních schopností. Datum vydání je prozatím stanoveno obecně na příští rok.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama