Street Fighter 6 bude dostupný všem zájemcům v otevřené betaverzi. Proběhne od 19. května
i Zdroj: Capcom
Street Fighter 6 Novinka Street Fighter 6 bude dostupný všem zájemcům v otevřené betaverzi. Proběhne od 19. května

Street Fighter 6 bude dostupný všem zájemcům v otevřené betaverzi. Proběhne od 19. května

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

9. 5. 2023 09:17

Capcom potvrdil, že se očekávané pokračování kultovní série bojovek Street Fighter dočká také otevřeného betatestu. Ten by měl být obsahově hodně podobný nedávno proběhlému uzavřenému testu a vypukne 19. května. První zájemci dostanou možnost rozdávat tvrdé direkty po zhruba tři dny.

Reklama

  • Street Fighter 6 nabídne otevřenou betaverzi
  • Proběhne 19. až 21. května
  • K vyzkoušení bude široká nabídka obsahu

Konkrétně se tedy betaverze otevře 19. května v 9:00 našeho středoevropského času a skončí 21. května ve stejný čas. Pro přístup stačí mít registrovaný účet Capcom ID a zajistit si verzi pro libovolnou platformu. Hru tedy můžete testovat na Steamu, Xboxu Series i PlayStationu 5. Nehledě na platformu vás čeká stahování zhruba 25 gigabajtů instalačních dat. Preload bude k dispozici přesně o tři dny dříve, tedy 16. května ráno.

K dispozici budou samozřejmě klasické multiplayerové souboje v nehodnocených i hodnocených verzích, otevřené turnaje, výzvy, ale také typicky bizarní doprovodné režimy včetně fotokoutku nebo DJ. Každý hráč bude mít zároveň k dispozici jednu možnost vyzkoušet přiložený editor postav.

Zatím bude k dispozici celkem osm bojovníků, konkrétně Luke, Jamie, Ryu, Chun-Li, Guile, Kimberly, Juri a Ken. Kromě tréninkového kolbiště se podíváte do celkem pěti arén a dočkáme se i zápasového komentáře. K dispozici by také měla být arkádová zóna, ve které si zájemci připomenou starší díly série. Uzavřená beta tedy vypadá jako pořádně bohatý nášup bojovkové zábavy.

Plná verze Street Fighter 6 vychází 2. června. Závěrečný test by měl pomoct hru těsně před vydáním vyladit do optimálního stavu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama