Streamer skolil všech 165 bossů v Elden Ring bez jediného zásahu
i Zdroj: FromSoftware
Novinka Streamer skolil všech 165 bossů v Elden Ring bez jediného zásahu

Streamer skolil všech 165 bossů v Elden Ring bez jediného zásahu

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

1. 11. 2022 14:11

Hry od studia FromSoftware jsou pověstné svou vysokou náročností a tuhými souboji s bossy. I když nejnovější Elden Ring představuje asi nejpřístupnější titul z nabídky, také v tomto případě nejde o žádnou procházku růžovou zahradou. Tedy pokud se nejmenujete GinoMachino. Zkušený streamer totiž jako vůbec první porazil všechny bosse, aniž by ho jedinkrát zasáhl protivník.

Reklama

  • GinoMachino porazil všechny bosse v Elden Ringu aniž by ho jedinkrát zasáhl nepřítel
  • Teď to hodlá udělat znovu, více než třicetkrát

To znamená, že udolal všech 165 silnějších protivníků, v rámci jednoho pokusu. Úspěch je to obrovský z mnoha důvodů. Někteří bossové mají několik fází, jsou velmi obtížní, nebezpeční a celkem run zabral 9 hodin a 22 minut. To je mimochodem obdivuhodné samo o sobě. 

GinoMachino údajně chystal strategii zhruba dva měsíce a později se zhruba měsíc pokoušel o samotný průběh. Průlet nepřáteli se samozřejmě neobejde bez vypjatých manévrů a sluší se zmínit, že až na samotný závěr přišel vůbec první, tutorialový boss. Streamer má tedy smysl pro humor.

Vedle toho má také zřejmě spoustu času nazbyt. Do konce roku chce totiž dle svých slov projít tímto způsobem hru ještě 34krát. Proč? To nikdo netuší. GinoMachino ale dokázal, že nejde o úplně nemožnou výzvu. Celý premiérový průchod si můžete pustit na jeho Twitchi, kde také můžete sledovat další pokusy.

Magazín PushSquare zmiňuje, že Gino v minulosti Elden Ring dohrál úplně bez zbraní. Některé bossfighty tak kvůli nízkému poškození pěstí trvaly přes pět hodin. Nedávno také zjišťoval, jestli jde všechny bosse zabít bez využití jediného požehnání. Další výzva je tak jasná - zabít všechny bosse jen pěstí bez jediného zásahu nepřítele… 

Streamerka MissMikkaa mimochodem před pár dny hru dohrála na taneční podložce.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama