Streamer Let Me Solo Her čelí další výzvě. Chce dohrát Elden Ring, kde všechny nepřátele nahrazuje Malenia
i Zdroj: Tisková zpráva / From Software / Bandai Namco
Kuriozity Elden Ring Novinka Streamer Let Me Solo Her čelí další výzvě. Chce dohrát Elden Ring, kde všechny nepřátele nahrazuje Malenia

Streamer Let Me Solo Her čelí další výzvě. Chce dohrát Elden Ring, kde všechny nepřátele nahrazuje Malenia

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

20. 3. 2023 15:05

V době po vydání vysoce úspěšného RPG Elden Ring se jedním z nejsledovanějších hráčů stal ten s přezdívkou Let Me Solo Her. Jiným, méně zkušeným totiž pomáhal s poražením jednoho z nejobtížnějších bossů, Malenia, a to jen ve spodkách a s hrncem na hlavě. Nyní se rozhodl výzvu povýšit na novou úroveň.

Reklama
Reklama

  • Let Me Solo Her hraje modifikovaný Elden Ring kde čelí spoustě Malenií

Obávaného nepovinného bosse porazil na pozvání do cizích her více než tisíckrát, za což se mu dostalo i odměny od autorů hry, kteří mu poslali skutečný meč. Hráč začal své snažení streamovat a nyní čelí extrémní výzvě. Chce dohrát Elden Ring s modifikací, která každého nepřítele ve hře mění právě na Malenii. Tedy nejen všechny bosse, ale i řadové nepřátele, kterých může být v některých lokací opravdu hodně.

Průběh začal v pátek a Let Me Solo Her už se probojoval několika lokacemi. Většinou problém řeší tak, že “řadové” Malenie jednoduše obchází. Život si ale ztížil hned několika způsoby. Tyto varianty bosse mají velmi vysoké aggro a pronásledují hráče až k ukládacímu ohníčku. Dvoufázové souboje s bossy navíc v každé fázi obsahují obě fáze Malenie, takže jde v podstatě o čtyřfázové bitvy. Let Me Solo Her navíc odmítá na své postavě vylepšovat maximální životy skrz atribut Vigor.

Šílený nápad? Možná ano. Oblíbený hrdina s hrncem na hlavě ale jen tak skončit nehodlá. Záznamy jeho streamů můžete sledovat na YouTube.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama