Streamer JerValiN pokořil extrémní výzvu v Halo 2, vyhrál tak 20 tisíc dolarů
i Zdroj: Steam / 343 Industries
Halo 2 Novinka Streamer JerValiN pokořil extrémní výzvu v Halo 2, vyhrál tak 20 tisíc dolarů

Streamer JerValiN pokořil extrémní výzvu v Halo 2, vyhrál tak 20 tisíc dolarů

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

4. 8. 2022 08:54

Před pár týdny jsme vás informovali o tom, že streamer Charlie “Cr1tikal” White nabídl odměnu 20 tisíc dolarů hráči, který jako první dohraje Halo 2 za podmínek LASO bez jediné smrti. Zatímco se čile spekulovalo nad tím, jestli je vůbec takový průchod možný, někdo to skutečně dokázal. Výzvu splnil před pár hodinami streamer JerValiN.

Reklama

  • Streamer JerValiN dohrál Halo 2 na nejvyšší obtížnost LASO bez jediné smrti
  • Splnil tak výzvu, kterou mnozí považovali za prakticky nemožnou

Připomeňme, že LASO spočívá v hraní kampaní Halo s aktivací všech negativních lebek, tedy modifikátorů, které nějakým způsobem ozvláštňují hru. Za takových podmínek hráč nemá k dispozici grafické rozhraní, model zbraně a štít dobíjí jen zabitím na blízko, zatímco nepřátelé jsou podstatně tužší, mají k dispozici neviditelnost, nekonečné zásoby granátů a tak dále. Halo 2 je navíc už tak celkem obtížná hra, obzvlášť na nejvyšší nastavení, kde jde o opravdovou výzvu i bez lebek nebo nutnosti projít hru bez smrti.

V době vyhlášení výzvy platilo, že se jejímu splnění nikdo nikdy ani nepřiblížil. Nejblíže byl právě JerValiN, který za podmínek LASO hru bez smrti dohrál, měl ale zároveň zapnutou i pozitivní lebku propůjčující hlavním hrdinům neviditelnost.

Výhra se samozřejmě neobešla bez pečlivé přípravy, využití všech možných triků, glitchů a znalostí hry, velmi opatrného a metodického postupu a… desítek pokusů. Ten poslední nakonec trval šest hodin, 29 minut a 44 vteřin. Vítězství se streamerem přišla oslavit rodina a závěrečný push sledovaly tisíce diváků. Halo 2 se tak po letech vyšplhalo mezi nejsledovanější hry Twitche.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama