Streamer dosáhl jako první hardcore levelu 100 v Diablo IV. Jiným ale cestu za rekordem překazil glitch
i Zdroj: Blizzard
Diablo IV Novinka Streamer dosáhl jako první hardcore levelu 100 v Diablo IV. Jiným ale cestu za rekordem překazil glitch

Streamer dosáhl jako první hardcore levelu 100 v Diablo IV. Jiným ale cestu za rekordem překazil glitch

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

5. 6. 2023 16:09 1

V nedávno vydaném hitu Diablo IV už se objevují první majitelé postav na maximální úrovni 100, nás ale zajímají spíš zájemci o dosažení tohoto milníku v režimu Hardcore. Prvních tisíc takových totiž bude zvěčněno na skutečné soše hlavní záporačky Lilith. Jednoho vítěze už máme, někteří jsou velmi blízko, jiní ale oplakávají hořký konec, za který třeba vůbec nemohli.

Reklama

  • Závod o nejrychlejší dosažení úrovně 100 v Diablo IV v režimu Hardcore spěje ke konci
  • Jeden streamer už milníku s pomocí dosáhl, jiný streamer už je jen pár levelů daleko
  • Některým hráčům ale pokus ukončila chyba hry

Ale pěkně popořadě. Zřejmě prvním známým hráčem, který dosáhl úrovně 100 nehledě na okolnosti je (podle IGN) streamer Rob2628, který spoléhal na efektivitu barbara s vylepšeným Whirlwindem. V tomto případě ale není souboj tak zajímavý jako u verze Hardcore, kde o svou postavu po smrti navždycky přijdete.

Blizzard před vydáním oznámil, že přezdívky prvních 1000 hráčů na úrovni 100 v hardcore režimu budou vyraženy na skutečnou sochu démonky Lilith, což pochopitelně zaujalo i širší obecenstvo než jen klasické závodníky o to být první na světě.

Premiantem je v tomto ohledu streamer s přezdívkou cArn_ (viz výše), který s pomocí skupiny parťáků vytáhl svého Barbara na úroveň 100 před pár minutami. Dále má blízko k úspěchu známý streamer Wudijo, který v době psaní těchto řádků pomalu sahá po úrovni 96. Na cestě používá Rogue postavu specializovanou na vysokou rychlost a na rozdíl od výše zmíněného konkurenta si nenechává pomoct od ostatních hráčů a dungeony probíhá osamocen.

I jeho pokus by ale mohl velmi nepříjemně zkomplikovat bug. Jedna z hráček Diablo IV s přezdívkou _RetroKrystal totiž na Twitteru sdílela, že ji při hraní hardcore režimu zabil nepřítel v momentě, kdy chyba hry zablokovala její postavu na místě. Jeden z bossů pak na úrovni 46 pokus rychle ukončil. Taková chyba by samozřejmě byla třeba na úrovni 96 podstatně bolestivější.

Recenzi Diablo IV pro vás chystáme.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama