Stray nás do kočičí kůže přenese toto léto, vývojáři se připravují na vydání
i Zdroj: Annapurna Interactive / BlueTwelve Studio
Stray Novinka Stray nás do kočičí kůže přenese toto léto, vývojáři se připravují na vydání

Stray nás do kočičí kůže přenese toto léto, vývojáři se připravují na vydání

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

30. 4. 2022 09:00

Vydavatelství Annapurna znovu potvrzuje, že kočičí adventura Stray vyjde ještě do konce letošního roku. Po starším upozornění, že se jí dočkáme v první půli roku 2022 doráží potvrzení toho, že se tak stane už v nejbližších měsících.

Reklama

  • Stray od studia BlueTwelve a Annapurna Interactive vyjde ještě letos v létě
  • Na zprávu upozornili zástupci PlayStationu

Ve tweetu, jímž PlayStation poukázal na příchod titulů, včetně hudebního We Are OFK a roguelike Cult of the Lamb, zaznělo, že Stray vyjde letos v létě. Už dopředu jsme se dozvěděli, že hra sleduje osud kočičí hrdinky, která se spolu s nalezeným dronem B12 toulá ulicemi kyberměsta. Vpravdě prostá receptura se pak dále jeví zajímavější s tím, že mimo ladného pohybu a průzkumu dostaneme čas od času příležitost okusit i některé akčnější pasáže.

Producent Swann Martin-Raget se pro magazín Edge loni dokonce nechal slyšet, že tým pro chystanou hru vytvořil i kompletně novou abecedu. V zájmu vystižení cizosti robotického města bylo prý účelné, aby hráči nerozuměli úplně všemu, s čím se setkají. Nakolik to bude v praxi fungovat, uvidíme už za pár měsíců. Pro úplnost snad už jen doplňme, že zatímco We Are OFK vyjde rovněž letos v létě, Cult of the Lamb potěší hráče až na podzim.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama