Stray dorazí v červenci. Kočičí eskapády budou k dispozici v rámci služby PlayStation Plus
i Zdroj: PlayStation Blog
Stray Novinka Stray dorazí v červenci. Kočičí eskapády budou k dispozici v rámci služby PlayStation Plus

Stray dorazí v červenci. Kočičí eskapády budou k dispozici v rámci služby PlayStation Plus

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

3. 6. 2022 09:03

Vydavatelství Annapurna Interactive v posledních měsících opakovaně ujišťovalo, že kočičí adventura Stray dorazí v průběhu léta. A svůj slib skutečně splní. Během prezentace State of Play byl oznámen konkrétní termín vydání.

Reklama

  • Stray vyjde 19. července
  • Hra zamíří do nabídky služby PlayStation Plus Extra a Premium
  • K dispozici je nový trailer

S novou ukázkou se pojí také příspěvek na oficiálním PlayStation blogu, v němž studio BlueTwelve s radostí potvrzuje, že hra vyjde během července. V článku je zdůrazněno, že se vývojáři řadí mezi velké milovníky koček, valná většina z nich s těmito tvory žije. Dvě šelmy dokonce pravidelně dochází do studia, kde vypomáhají s vývojem. Ne snad, že by se naučily programovat, slouží ale jako skvělá inspirace pro zdejší tvůrce.

A jak je v článku naznačeno, snaha ovládat kočku ve skutečném životě většinou moc nevychází, bylo tedy jasné, že se autoři budou trápit i s tou virtuální. Na internetu se naštěstí povaluje nespočet videí, která mohli využít jako referenční materiál.

Pojďme si ale konečně říct, kdy konkrétně hra vyjde. Stray dorazí 19. července, navíc se rovnou zpřístupní ve službě PlayStation Plus, ovšem pouze v dražších variantách Extra a Premium.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama