Stickmanova dobrodružství pokračují. Acingame oznámil Stickman Awakens
i Zdroj: Google Play / Stickman Awakens
Mobilní hraní Stickman Awakens Novinka Stickmanova dobrodružství pokračují. Acingame oznámil Stickman Awakens

Stickmanova dobrodružství pokračují. Acingame oznámil Stickman Awakens

Petr Jan Berka

Petr Jan Berka

22. 6. 2022 14:15

Rogue-like bojovky nejjednoduššeji nakreslitelné postavy v herním průmyslu nejsou ničím novým. Stickmana známe z PC, ale v této době ho potkáváme hlavně na mobilních zařízeních, kde se stále vyžadují graficky nenáročné hry. Proto jsme se nedávno setkali například se Stickman War: Sword games, či sérií League of Stickman. Právě poslední zmíněná se dodnes těší velké popularitě a studio Acingame, které tyto hry vytváří, oznámilo poněkud nezvyklé pokračování.

Reklama

  • Acingame ohlásili práci na Stickman Awakens
  • Příbeh se bude věnovat událostem po druhé epizodě League of Stickman
  • Namísto akční 2D bojovky nás budou čekat tahové souboje se zaměřením na hrdiny
  • Datum vydání zatím nebylo oznámeno

Stickman Awakens, jak se bude pokračování série jmenovat, bude svým příběhem navazovat na konec druhého dílu série League of Stickman. Hráči by se měli těšit na větší možnost průzkumu herního světa Ellandu a též na přepracovaný soubojový systém. Ten by měl nyní, na rozdíl od akčního modelu předchůdců, být tahový se třemi postavami na každé straně a s důrazem na schopnosti jednotlivých hrdinů.

Těch by mělo být přes 70 a u každého nalezneme vlastní příběh, schopnosti i vzhled. Postupným průchodem hrou je bude možné dále vylepšovat v dovednostech, zbraních a různě kombinovat mezi sebou. Vzhledem k počtu herních postav bude tedy důležité vytvořit tým, který se bude navzájem doplňovat.

Zároveň, pokud nejste aktivními hráči, nemusíte se bát, že by vám postup trval moc dlouho kvůli grindu. Vývojáři slibují odměny i pro ty, kteří hru nezapínají každodenně. Pro lidi s opačným vztahem k hraní je zde možnost arény, kde si vypilují své taktiky do dalších soubojů a nasbírají zkušenosti pro nové hrdiny. Nemělo by tedy být důležité, jak dlouho budete na telefonu hrát. Je na pováženou, jestli to není pro tvůrce spíše kontraproduktivní, ale volba je na nich. U Idle Heroes to koneckonců fungovalo.

Tvůrci z Acingame zatím neohlásili přesné datum vydání. Jediné, co zatím v této oblasti víme, je že hra bude zcela zdarma a přístupná na Google Play i App Store.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama