Starší obrázek láká na druhou sérii The Last of Us. Naznačuje příchod Abby
i Zdroj: Naught Dog / PlayStation
The Last of Us: Part II Novinka Starší obrázek láká na druhou sérii The Last of Us. Naznačuje příchod Abby

Starší obrázek láká na druhou sérii The Last of Us. Naznačuje příchod Abby

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

21. 3. 2023 08:51

Před týdnem byl odvysílán poslední díl první série seriálové adaptace The Last of Us, příznivci už ale vyhlížejí další sezónu. Představitelka hlavní role Ellie Bella Ramsey sice upozornila, že na premiéru nedojde nejspíš do konce roku 2024, Neil Druckmann ale zároveň sdílel starší, všeříkající artwork.

Reklama
Reklama

  • Neil Druckmann sdílel starý promo obrázek k The Last of Us: Part II
  • Odkazuje tak na chystanou druhou sérii seriálu a její hrdinku

Autor herní předlohy a scénárista seriálu na svém Twitteru zveřejnil umělecký koncept svalnatého předloktí a ruky svírající kladivo na pozadí nejspíš podzimního lesa, s nenápadným názvem hry (a seriálu). “Dneska se musíme obejít bez TLoU na HBO. Ale druhá sezóna už je na cestě! Vydržte a přežijte!” doplňuje v komentáři s odkazem na oblíbené motto fiktivních komiksů ve světě The Last of Us.

Pozorní fanoušci už tuší, že nejde o žádnou novinku. Obrázek od umělce Kevina Tonga byl zveřejněn už v roce 2017, konkrétně 26.9., tedy v den, kdy ve světě The Last of Us naplno propukla pandemie a studio Naughty Dog pravidelně oslavuje odkaz značky. Bylo to zhruba půl roku po oficiálním odhalení vývoje druhého dílu, kdy jsme ještě o příběhu nevěděli vůbec nic. Někteří hráči tedy tipovali, že jde o ruku Joela (dříve vyšel podobně zpracovaný obrázek s rukou s nožem, odkazující na Ellie).

Dnes už víme, že si autoři s hráči zajímavě pohrávali a naznačovali příchod nové klíčové postavy, Abby. Druckmann se tak možná snaží na tento odkaz navázat. Uvidíme, jak se autorům povede zadaptovat kontroverzní děj druhé hry.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama