Starfield ukazuje, jak vznikala hudba do hry. Záběry ze hry stále chybí, hráči začínají být nervózní
i Zdroj: Hrej.cz
Starfield Novinka Starfield ukazuje, jak vznikala hudba do hry. Záběry ze hry stále chybí, hráči začínají být nervózní

Starfield ukazuje, jak vznikala hudba do hry. Záběry ze hry stále chybí, hráči začínají být nervózní

Radek Raudenský

Radek Raudenský

27. 4. 2022 10:39

Do vydání očekávané vesmírné „čehosi“ Starfield zbývá lehce přes půl roku. V případě takové hry bychom očekávali už poměrně dostatek informací k tomu, abychom si alespoň udělali obrázek ke hratelnosti, zasazení či alespoň principu. Bethesda se ale k vydávání přesnějších informací zatím zdráhá a své fanoušky prozatím láká na umění.

Reklama

  • Bethesda ukazuje proces tvorby hudby do Starfieldu
  • Video ukazuje několik nových konceptových obrázků
  • Hráči ale začínají být nervózní, půl roku před vydáním nemáme ke hře prakticky žádné informace

Nové video ze série Into the Starfield se soustředí především na hudbu a sound design. Hlavními hvězdami zde jsou skladatel Inon Zur a audio ředitel Mark Lampert, kteří se svěřují se svými pocity okolo hudby, jak na ně působí a proč je pro ně právě tento prvek tak důležitý i u her.

„Vždy jsem říkal, že hudba je čtvrtá dimenze, emocionální dimenze. Abychom jí mohli vytvořit, musíme se ptát na otázky – kam právě míříte? Co je vaší motivací? Jaký je váš příběh? Co vás žene kupředu? Právě tyto otázky, které jsou velké jako samotný vesmír, nás ženou dopředu.“

V rámci videa byly zveřejněné i nové konceptové obrázky, které vypadají opravdu tajemně a zvláštně. Právě tyto obrázky údajně sloužily k tvorbě celého hudebního podkresu hry. Skladatel Zur prý používal různé části orchestru k popisování a doplňování různých částí vesmíru. Minimálně po stránce hudby se tak máme na co těšit.

Kdo ale není tak trpělivý jsou hráči. Jejich nervozita číší především z faktu, že několik měsíců před vydáním nám studio stále neposkytlo žádné přesnější informace ke hratelnosti ani záběry ze hry. Nebojí se tvrdit, že se Starfield s velkou pravděpodobností odloží. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama