Starfield, Redfall i Microsoft Flight Simulator dorazí na Xbox One. Microsoft využije cloud
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Starfield, Redfall i Microsoft Flight Simulator dorazí na Xbox One. Microsoft využije cloud

Starfield, Redfall i Microsoft Flight Simulator dorazí na Xbox One. Microsoft využije cloud

Radek Raudenský

Radek Raudenský

17. 6. 2021 10:55 1

I když se rozjede vydávání her určených pro novou generaci konzolí, hráči se staršími stroji nebudou ochuzeni. Tedy alespoň co se týče ekosystému Xboxu. Microsoft totiž odhalil, že next-gen exkluzivity přinese i na Xbox One. Ale jak? Nové hry přece jen potřebují velký výkon, které osm let staré konzole nemají. Odpovědí je Cloud.

Reklama

  • Microsoft přinese next-gen hry i na starou generaci konzolí
  • Využije k tomu síly cloudové technologie
  • Na Xbox One by tak měl dorazit i Starfield či MFS

Stejně jako v případě konzole Nintendo Switch, kde nové hry pojedou přes cloudovou službu, i v případě Xboxu se plánuje použít hraní čistě přes internet. Má k tomu samozřejmě velmi dobré základy – Microsoft Azure, respektive Microsoft xCloud. Tímto způsobem si tak majitelé Xbox One zahrají například Microsoft Flight Simulator, Starfield, Redfall nebo druhého Stalkera.

„O Vánocích uvidíte spoustu her, včetně Forza Horizon 5, které využijí DirectX ray-tracing - jak na Xbox Series X, tak Series S. Například Battlefield 2042 poběží v 60 FPS se 128 hráči na jedné mapě taktéž na Xbox Series X/S. Některé hry, které vyjdou od našich first party studií, třeba Starfield, Redfall nebo Stalker 2, vyžadují rychlost, výkon a technologii Xbox Series. Jsme rádi, když vidíme vývojáře realizující jejich vizi způsobem, který dokážou podpořit jen nové konzole. Pro miliony hráčů, kteří hrají na Xbox One konzolích, máme ale dobrou zprávu. Z těchto next-gen her, včetně Microsoft Flight Simulatoru, přineseme velkou část i na vaše konzole skrze Xbox Cloud Gaming – stejně jako to děláme s mobily, tablety a prohlížeči.“

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama