Star Wars: The Old Republic upřesňuje vydání své nejnovější expanze
i Zdroj: Hrej.cz
Star Wars: The Old Republic Novinka Star Wars: The Old Republic upřesňuje vydání své nejnovější expanze

Star Wars: The Old Republic upřesňuje vydání své nejnovější expanze

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

20. 11. 2021 09:45

BioWare odhalují den příchodu příběhové expanze Legacy of the Sith pro Star Wars: The Old Republic. Rozšíření prozkoumávající minulost Sithů vyjde podle posledního livestreamu vývojářů 14. prosince. Aktivní předplatitelé si jej budou moci odehrát zdarma, stejně jako tomu bylo u všech starších přídavků.

Reklama

  • BioWare představilo nový trailer k rozšíření pro Star Wars: The Old Republic
  • Legacy of the Sith vychází 14. prosince, tedy necelý týden před 10. výročím základní hry

Připravovaná kapitola se zaměří na zneškodnění Dartha Malguse. Hráči budou postupovat (staro)novými lokacemi, včetně podvodních továren Manaanu či ruin starodávného sithského opevnění světa Elom. Neméně důležité roli sehraje také plánované přidání Operace R-4 Anomaly, jejíž vydání připadá na začátek příštího roku. V rámci jejího plnění se v osmičlenné sestavě pustíte proti sithského kultu, schraňujícímu nebezpečné zbraně pradávného charakteru.

I z nepříběhového hlediska dojde na několik větších změn. Hranice maximální úrovně stoupá na 80. Inventář, jakož i editor postav doznává změn. A zásahům neujde ani separace hratelných tříd od jejich příběhového oblouku; tj. s libovolnou postavou půjde projít i příběh, který jí byl dříve znepřístupněn svou vázanosti na specifickou třídu.

Legacy of the Sith vychází při příležitosti desetiletého výročí základního Star Wars: The Old Republic. Autoři nicméně předpokládají, že alespoň dalších deset let je ještě před nimi. Oslava značky Star Wars bude z jejich stran pokračovat v průběhu celého příštího roku.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama