Staňte se se brutálním středověkým felčarem. Adventura Dr. Chatelet vypadá jako od Tima Burtona
i Zdroj: Google Play / Loongcheer
Mobilní hraní Dr. Chatelet: Faith Novinka Staňte se se brutálním středověkým felčarem. Adventura Dr. Chatelet vypadá jako od Tima Burtona

Staňte se se brutálním středověkým felčarem. Adventura Dr. Chatelet vypadá jako od Tima Burtona

Jakub Fišer

Jakub Fišer

9. 6. 2022 08:50

Hongkongské vývojářské studio Loongcheer Games připravilo novou kreslenou adventuru pro mobilní telefony, která se jmenuje Dr. Chatelet: Faith. Ta působí jak z pera režiséra Tima Burtona, notnou inspiraci nelze upřít ani u survival série Don’t Starve.

Reklama

  • Dr. Chatelet: Faith je gotická středověká příběhovka s kreslenou grafikou
  • Svým námětem, vzhledem a stylem vyprávění připomíná díla režiséra Tima Burtona
  • Od 10. června je hra dostupná v rámci předběžného přístupu na Google Play

Již podle prvního traileru si můžeme vsadit, že půjde o primárně příběhovou záležitost. Hratelnost je totiž omezena na výšku a jen občasné akční sekvence. Důležitým aspektem je výběr toho, kam se bude příběh ubírat. Tvůrci uvádí, že to, jak se budete v průběhu hry rozhodovat, ovlivní vývoj vašeho příběhu.

Vaši hlavní agendou jakožto středověkého doktora bude nabírat pacienty a ty léčit – samozřejmě notně předpotopními způsoby. Anebo si rovnou vyberete, že pacienta po zákroku prostě zabijete. Kombinace žánru horor a jakési černé komedie se vývojářům daří a inspirace je tady zcela zřejmá – hvězdný režisér Tim Burton, autor třeba Beetlejuice nebo Mrtvé nevěsty.

V tuto chvíli je novinka Dr. Chatelet: Faith stále ve vývoji. Neklesejte ale na mysli, pokud vás tato gotická příběhová hříčka zaujala, budete si ji moci zahrát již od zítřka, tedy 10. června, a to v rámci předběžného přístupu na Google Play, zatím tedy pouze pro androidové hráče. Novinka je zdarma a všechny potřebné informace o ní můžete získat na oficiálních stránkách výrobce.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama