Sraz hráčů s vývojáři Rust skončil fiaskem. Kvůli výhružkám smrtí
i Zdroj: Facepunch Studios / Rust press kit
Kuriozity Rust Novinka Sraz hráčů s vývojáři Rust skončil fiaskem. Kvůli výhružkám smrtí

Sraz hráčů s vývojáři Rust skončil fiaskem. Kvůli výhružkám smrtí

Jakub Fišer

Jakub Fišer

20. 3. 2023 15:00

Hráčská komunita občas umí být krutá. Existují případy, kdy si hráči neuvědomují, že i vývojáři jsou jen lidé, tedy že dělají chyby a že občas hra nevyjde v předpokládaném termínu. Výjimkou bohužel nejsou ani výhružky smrtí, jak se přesvědčili autoři sandboxové hry Rust.

Reklama

  • Vývojáři Rust museli zrušit plánovaný sraz s fanoušky
  • Někdo jim totiž vyhrožoval ublížením na zdraví

Vývojářský tým Facepunch Studios, který stojí za oblíbenou multiplayerovou hrou Rust, se rozhodl uspořádat setkání s fanoušky. V rámci eventu Game Developers Conference (GDC) v San Francisku se rozhodli, že pozvou fanoušky na kávu a podebatují o vývoji hry.

Nicméně ještě před samotnou konferencí GDC napsali tvůrci na oficiální twitterový profil Rust, že sraz s fanoušky se ruší z důvodů výhrůžek smrtí.

„Toto není oznámení, které bychom publikovali rádi. Kvůli hrozbě, kterou musíme brát vážně, budeme muset zrušit setkání v San Francisku. Pokud byste se nám chtěli pochlubit se zážitky ze hry nebo se nás na něco zeptat, ozvěte se nám e-mailem,“ napsali vývojáři na Twitter.

K nepříjemné zkušenosti se vyjádřil i Alistair McFarlane, producent Rust: „Drtivá většina fanoušků se chová uctivě a solidárně. Ale vždy se najde malá skupina jedinců, kteří se budou chovat výhružně a urážlivě.“

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama