Square Enix chce zachránit Babylon’s Fall, hráče prosí o vyplnění dotazníku
i Zdroj: Square Enix
Babylon’s Fall Novinka Square Enix chce zachránit Babylon’s Fall, hráče prosí o vyplnění dotazníku

Square Enix chce zachránit Babylon’s Fall, hráče prosí o vyplnění dotazníku

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

15. 3. 2022 10:20

Studio PlatinumGames patří mezi stálice herní branže, kde má velmi slušnou reputaci. I mistr tesař se ale někdy utne, což by se dalo říct o čerstvé novince Babylon’s Fall. Square Enix se nyní snaží zjistit, kde se stala chyba.

Reklama

  • Dotazník k Babylon’s Fall zjišťuje, jak se hráčům líbí grafika
  • Šetření poběží do 18. března

Pokud se podíváme na Metacritic, tak bychom u PC verze nyní našli průměrné hodnocení 37 %. Sluší se dodat, že jde o známky od recenzentů, hráči jsou ještě o chlup přísnější. Něco takového si vývojáři za rámeček rozhodně nedají, na oslavný trailer poukazující na zpětnou vazbu od kritiků asi tentokrát nedojde.

Vychází kooperativní RPG Babylon’s Fall. Hra obdržela nabušený launch trailer
i Zdroj: Hrej.cz

Vychází kooperativní RPG Babylon’s Fall. Hra obdržela nabušený launch trailer

V posledních týdnech vyšla celá řada pozoruhodných titulů, krasojízda ale nekončí. Další na řadě je Babylon’s Fall, novinka…

4. 3. 2022 09:30

Vydavatelství Square Enix se rozhodlo, že se pokusí zjistit, co přesně hráčům vadí. Dotazník se zaměřuje na grafiku, otázky se týkají celkového designu hratelných postav a jejich výbavy, dále se soustředí na nepřátelské jednotky a další NPC.

Další sekce se pak doptává na celkovou stylizaci připomínající olejomalby, respondenti mohou také přímo zhodnotit konkrétní lokace. Následují otázky zaměřené na vizuální efekty, pohyb kamery, nechybí ani sekce, kde lze zmínit další připomínky. 

Dotazník najdete na oficiálních stránkách, šetření poběží do 18. března. Váš názor samozřejmě zajímá i nás, o dojmy se můžete podělit v komentářích.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama