Spolutvůrci Pokémonů shání vývojáře pro “next-gen” hardware
i Zdroj: Nintendo
Pokémon Scarlet & Violet Novinka Spolutvůrci Pokémonů shání vývojáře pro “next-gen” hardware

Spolutvůrci Pokémonů shání vývojáře pro “next-gen” hardware

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

6. 11. 2022 09:15

Značka Pokémon sice v současnosti odpočítává poslední dny do vydání nového regulérního pokračování s podtitulem Scarlet & Violet. Jinde už ale probíhají práce na dalších hrách, zřejmě mířených na novou generaci konzole Switch. Kromě firem Game Freak a Nintendo se totiž na Pokémonech podílí i tým Creatures Inc., a na jeho webu byl objeven zajímavý inzerát.

Reklama
Reklama

  • Studio Creatures Inc. spolupracující na hrách Pokémon shání 3D grafika pro práci na další generaci hardwaru

Studio, spolupracující například na Pokémon Sword & Shield, Let’s Go, Pikachu! a Let’s Go, Eevee! nebo Detective Pikachu, shání 3D CG grafika. Na tom by nebylo pranic zajímavého, v popisku inzerátu zveřejněného a z japonštiny přeloženého na Redditu ale najdeme zmínky o “výzkumu a vývoji pro hardware nové generace konzolí” nebo využití enginů Unity a Unreal.

To samozřejmě nemusí znamenat nic konkrétního, pravděpodobně se ale stále přibližujeme oznámení další generace hardwaru Nintenda. Jeden z uživatelů Redditu v diskuzním vlákně spekuluje, že by se mohla opakovat historie. Studio Game Freak už v minulosti podobně vytěžilo odcházející hardware konzolí předtím, než byl oznámen ten nový.

Doufejme, že se oznámení nového Switche dočkáme brzy. Do té doby se můžeme těšit alespoň na vydání Pokémon Scarlet & Violet, tedy 18. listopad.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama