Spolupráce Diablo 4 a KFC rozvášnila hráče. V některých pobočkách byly údajně vyprodány sendviče. Evropané ale mají smůlu
i Zdroj: Activision Blizzard
Diablo IV Novinka Spolupráce Diablo 4 a KFC rozvášnila hráče. V některých pobočkách byly údajně vyprodány sendviče. Evropané ale mají smůlu

Spolupráce Diablo 4 a KFC rozvášnila hráče. V některých pobočkách byly údajně vyprodány sendviče. Evropané ale mají smůlu

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

31. 5. 2023 10:45 1

Zanedlouho vycházející očekávaná akce Diablo IV připravila pro hráče zajímavou akci. Ve spolupráci s řetězcem rychlého občerstvení KFC totiž nabízí set unikátních kosmetických předmětů pro fanoušky, kteří si objednají smažené kuře. Dle očekávání ale akce vyvolává chaos. Navíc je dostupná jen ve Spojených státech, takže mají hráči v Evropě, včetně České republiky, smůlu.

Reklama

  • Ve Spojených státech dostanete ke kuřeti z KFC kosmetické předměty do Diablo IV
  • Akce je zatím velmi divoká, někde údajně docházejí burgery

Princip je jednoduchý. Hráči musí spojit svůj Battle.net účet s účtem KFC. V ten moment získají nárok na základní kosmetický předmět. Dále pak mohou vytvořit další čtyři online objednávky konkrétních předmětů z nabídky (jde především o sendviče a kombo menu sendvičů) a získat tak kódy pro další čtyři kosmetické předměty. Jde o speciální vzhledy (transmogy) zbraní pro všechna dostupná povolání, často inspirované přípravou pokrmů.

Na subredditu zaměřeném na Diablo IV pochopitelně akce vyvolává hlasitou odezvu. Problém pramení například z toho, že akce platí pouze pro online objednávky. Podle některých zpráv tak hráči často překvapují obsluhu na fyzických pobočkách s dotazy, proč ke svému menu nedostali klíč s kosmetickým předmětem.

Vedle toho oficiální web KFC na většině zařízení nefunguje (nepodařilo se mi k němu připojit ani v různých prohlížečích s vypnutými pluginy, ale může jít i o regionální zámek) a podle některých uživatelů okolní pobočky rychle vyprodávají položky, které předměty odemykají. Zájem o kosmetické doplňky pro Diablo tak zřejmě regionálně způsobuje nedostatek kuřecích burgerů.

Dle některých příspěvků je možné minimálně propojení účtů, a tím pádem získání jednoho předmětu, provést i přes VPN z Evropy. Teoreticky tak půjde i provést čtyři objednávky, ty si nevyzvednout, ale předměty získat. To by ale bylo trestuhodné plýtvání jídlem i penězi.

Diablo IV vychází 6. června na PC, PlayStation 4, 5, Xbox One a Xbox Series.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama