Spolu s BioWare se na EA Play neobjeví ani žádná nová hra se značkou Star Wars
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Spolu s BioWare se na EA Play neobjeví ani žádná nová hra se značkou Star Wars

Spolu s BioWare se na EA Play neobjeví ani žádná nová hra se značkou Star Wars

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

16. 7. 2021 10:55

Po předchozím ohlášení, že studio BioWare vynechá letošní digitální event EA Play, potvrzuje pořadatel akce i nepřítomnost her ze světa Star Wars. Ukázka z údajného pokračování Jedi Fallen Order, jež herními zprávami opakovaně proplouvalo od vydání prvního dílu, nebude tudíž příští čtvrtek k vidění.

Reklama

  • Kromě BioWare se na EA Play neobjeví ani žádná nová hra ze světa Star Wars
  • Více informací k hernímu adaptování slavného univerza má být sdíleno příští rok

Oficiální Twitter EA Star Wars nad rámec vynechání akce dodává, že nepřítomnost Star Wars na nadcházejícím eventu Electronic Arts bude hráčům hojně vynahrazena příští rok. Právě v něm má totiž dojít k představení vize, jež po další léta udá směřování Hvězdných válek. Zda je tímto krokem míněno odhalení druhého Jedi Fallen Order, dalšího Battlefrontu nebo dodatečná podpora některého ze stávajících projektů, není zatím známo.

Malou útěchu může do potvrzení jedné z těchto možností přinést alespoň to, že se MMO Star Wars: The Old Republic letos k 10. výročí dočká nové příběhové expanze.

Jak již bylo úvodem řečeno, svou přítomnost z EA Play před časem odřekli i zástupci studia BioWare. Jejich nepřítomnost by nicméně neměla obsah večera zasáhnout nikterak významně. Mezi potvrzenými totiž už nyní víme, že se 22. července bude mluvit přinejmenším o Lost in Random, Battlefieldu 2042 nebo třeba Apex Legends. Více spekulativní je pak oživení série Dead Space, jež by se zde pod rukama studia Motive mohlo zhmotnit ve formě plnohodnotného rebootu, či naposledy zmíněného remaku

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama