Spekulace okolo Abandoned a Blue Box sílí. Šéf studia Hasan tvrdí, že není spojen se Silent Hill ani Kodžimou
i Zdroj: Hrej.cz
Abandoned Novinka Spekulace okolo Abandoned a Blue Box sílí. Šéf studia Hasan tvrdí, že není spojen se Silent Hill ani Kodžimou

Spekulace okolo Abandoned a Blue Box sílí. Šéf studia Hasan tvrdí, že není spojen se Silent Hill ani Kodžimou

Radek Raudenský

Radek Raudenský

22. 6. 2021 15:00

Už několik týdnů se na sociálních sítích šíří někdy bláznivé spekulace o tom, čím vlastně bude připravovaná hra Abandoned pro PlayStation, či kdo skutečně stojí za Blue Box Game Studios. Po pospojování různých narážek či údajných nápověd totiž někteří hráči tvrdí, že má Abandoned být další hrou Hidea Kodžimy.

Reklama

  • Poslední týdny vrcholí spekulace ohledně hry Abandoned
  • Hráči tvrdí, že půjde o další díl Silent Hill
  • Hasan Kahraman ale tvrdí, že tomu tak není

Naznačuje to prý spousta různých indícií, které se zde objevují už několik let, což by pro Hidea Kodžimu bylo poměrně charakteristické – kultovní designér je znám výstředním marketingem a v minulosti už ukázal, že si jen pro odhalení hry dokáže založit zvláštní studio. Zároveň je prý podivné, že by hru od relativně neznámého studia marketingově podporoval Geoff Keighley či PlayStation, který pro hru nechá vyvíjet samostatnou aplikaci. Na druhou stranu to vše může být jedna velká náhoda a pro všechny “důkazy” může existovat naprosto logické vysvětlení.

Na Twitter účtu Blue Box Game Studios se totiž objevilo video, kde Hasan Kahraman, hlava studia, ukázal svou tvář a tvrdí, že není žádným způsobem spojený se značkou Silent Hill či vývojářem Hideem Kodžimou. Zároveň doufá, že nová aplikace konečně odhalí, o čem má Abandoned být – vydání appky ale bylo odloženo až na tento pátek. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama