Speč to ďas! Zaklínač dostane vlastní licencovanou kuchařku
i Zdroj: Witcher Wiki
Zaklínač 3: Divoký hon Novinka Speč to ďas! Zaklínač dostane vlastní licencovanou kuchařku

Speč to ďas! Zaklínač dostane vlastní licencovanou kuchařku

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

5. 4. 2022 12:01

Ve světě her není ničím mimořádným, když se oblíbené světy dočkají i skutečných knih se sbírkami receptů. Po Destiny, Pokémon nebo Warcraftu se vlastní kuchařky dočká i Zaklínač. Za projektem stojí vývojáři z CD Projektu a polská skupina Nerds Kitchen, experti na předělávky pokrmů z různých částí popkultury.

Reklama

  • V říjnu vyjde Zaklínačem inspirovaná kuchařka
  • Nabídne osmdesát receptů ze všech koutů zaklínačského světa

Šikovní Poláci mají pochopitelně k Zaklínači velmi blízko, navíc jsou jejich recepty opravdu efektní. Za sbírkou pokrmů pro The Witcher Cookbook konkrétně stojí Anita Sarna a Karolina Krupecka, vedle CD Projektu vydání zajišťuje mezinárodní vydavatelství Penguin Random House.

Součástí kuchařky se zatím neodhaleným přebalem je celkem osmdesát receptů, které si skutečně můžete sami uvařit doma. Dle autorů se výběr pohybuje od jednoduchých hospodských jídel pro unavené poutníky až po opulentní hostiny pro zhýralou šlechtu vaše kamarády. Namátkou půjde třeba o guláš nebo pečené ovoce z Bělosadu, voňavou svačinku inspirovanou trhy v Oxenfurtu nebo svařené víno a rybí hostiny ve stylu Skellige. Tvůrci slibují také pohled na svéráznou kuchyni zaklínačů, téměř jako v síni na Kaer Morhen.

Verze s pevnou vazbou by měla na trh dorazit 25. října letošního roku. K dostání bude v různých obchodech, pro českého zájemce bude asi nejschůdnější obchodní síť Amazon. Český překlad kuchařky je nepravděpodobný, autoři zatím neví ani o tom, jestli vznikne polská lokalizace.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama