South Park: TSoT cenzuruje svastiky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka South Park: TSoT cenzuruje svastiky

South Park: TSoT cenzuruje svastiky

Erik Omar

Erik Omar

27. 2. 2014 11:03 6
Reklama

South Park: The Stick of Truth slibuje kombinaci kvalitního RPG a nezaměnitelného humoru televizní předlohy. Jak však jistě všichni fanoušci ví, tento humor jde častokrát na dřeň, přičemž se neštítí prakticky žádného tématu. Některé konzervativnější státy však nemají dostatečný smysl pro humor, a tak přichází na řadu regionální cenzury. V minulosti se debatovalo o anální sondě, nyní přichází na řadu hákový kříž.

Svastika se dle recenzenta serveru VG247 nachází v pozdější fázi hry hned několikrát. Její použití je však v Německu trestné, a tak se právě německá verze dočká cenzury. Jak serveru VG247 potvrdil zástupce Ubisoftu: "Co se týče německé verze, všechny nacistické symboly byly ze hry vymazány a to na základě německých zákonů". 

Čaroděj Eric Cartman a jeho družina si tak připisují již třetí cenzurní zásah. Evropské verzi sice hákové kříže nevadí, ale zato na PS3 a X360 neobsáhne zmiňovanou anální sondu a scénu s potratem. Pro zcela necenzurovanou a pravděpodobně nejzábavnější verzi hry tedy budete muset zavítat na Steam a nikomu neříkat, že jste z Německa...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama